...Тон на Азорите, уловен с въдица – Консервна фабрика Санта Катарина
Тонът, уловен с въдица, е награден от Greenpeace през 2011 г. за своята най-устойчива риболовна методика в света: „pesca de salto e vara“.
Принципът? Една въдица и една кука на рибар, и да се въоръжите с малко търпение… Никакви мрежи или други устройства, които да увреждат морското дъно.
Приготвена с грижа от жените в консервната фабрика, рибата тон с нежно месо се готви в саламура, подправя се и се опакова, преди да отпътува за Нормандия с платно.
...Фина гастрономия: Вентречи от тон с албакор в био зехтин, опаковки по 111Г - Вентречи от тон с албакор в марината от био зехтин екстра върджин, представени в номерирани опаковки по 111Г. Това е цялото богатство на вкус, с което къщата Кодаили не прави компромиси!
... удоволствие ви представяме нашия нов каталог "Гурме Прованс, Избор Средиземно море", който включва селекция от продукти от Южна Франция, избрани от най-добрите производители:
- Зехтин, консервирантон, морски дарове, аперитивни продукти, маслини, сосове и консерви от зеленчуци и др.
Гурме Прованс вече е предпочитаният партньор на търговските марки, предлагайки нашите продукти под собствена марка, марка...