... захар ви позволява лесно да добавите богата и вкусна кленова нотка към всички ваши приготвяния.
Съставки:
Нерафинирана захар от цвекло (100% френска)
Аромат на клен
Натурални оцветители: E150C (карамел) и E160C (екстракт от каротин)
Опаковка: PET буркан от 100g
Приложения:
Сладкиши: Перфектна за замяна на класическата захар в торти, бисквити и други сладкиши.
Напитки: Добавете я към вашето кафе, чай, горещ шоколад или дори в смутита за уникален кленов вкус.
Референтен номер:SUCRE0083A...
...масата се почиства директно, което е по-достъпно).
Оборудвана с бутална помпа или зъбна помпа в зависимост от вашите продукти и нужди, дозиращата маса K-Dense може да напълни разнообразие от формати стъклени контейнери с Twist-Off капачки или пластмасови контейнери с големи отвори (150г, 200г, 250г, 500г и др.) с гъсти, пастообразни или полутечни продукти (мармалад, мед, кленовсироп, сосове, горчица, намазки, пасти, терини и др.).
...Дълга мацерация (6 месеца) на орехи пекан, подсладени с кленовсироп.
Състав: Органичен бял ром от Франция, отлежавал в стари бъчви от коняк, органични орехи пекан (САЩ), органичен кленовсироп (Канада).
Сервирайте охладено, самостоятелно или в коктейл, както за аперитив, така и за дижестив.
Размери: 10 × 10 × 19 см
Мацерация: минимум 6 месеца
Алкохолно съдържание: 37°
Тегло: 1.2 кг...
... намазнена тиган. С малка черпак изсипете тестото в тигана, за да образувате кръгове с диаметър около 10 см. Оставете да се готви от едната страна, докато на повърхността на палачинката се появят малки мехурчета. Обърнете и оставете да се готви, докато втората страна стане златиста. Подправете палачинките според вашите желания: мед, кленовсироп, шоколадов крем..
... нежно, без интензивно сечене или резитба, а кленовете съжителстват с други дървесни видове, за да се създаде хармонична и балансирана гора, сертифицирана като органична.
Органичният кленовсироп се произвежда в средата на март и края на април. Високите стандарти за качество на Vifranc Farm се отразяват в този изключителен сироп, чрез особено взискателни методи на работа в кленовата горичка и...
... в Грас от нашите парфюмери за оптималните му оловни качества в свещите ви.
Парфюмът с аромат на кленовсироп от l’Instant Bougies отговаря на всички препоръки на IFRA (Международна асоциация на парфюмерите).
Външен вид: течен и светло жълт цвят
Точка на запалване: >80°
Връхна нотка: мед, портокал
Сърдечна нотка: мед, анасон
Основна нотка: мед, стирекс, тонка боб
Референция: LB-PARSIROPDERABLE...
Калвербъл има за основна амбиция да ви предложи уникално кулинарно преживяване, на кръстопътя между нормандската територия и канадското майсторство, като по този начин отдава почит на тази историческа и неразривна връзка, която ни свързва с прекрасната страна на Квебек.
В аперитив или дижестив, това е алкохол, който е разговорлив, дружелюбен и взискателен, синоним на споделяне и приятелство.
Той...
...Тези малки моркови Шантеней се разкриват в нова светлина с тази оригинална рецепта. Опитайте и споделете възможно най-скоро!
Съставки:
– 2 опаковки по 250 г моркови Шантеней C’ZON
– 60 мл кленовсироп
– 15 г масло
– 250 мл зеленчуков бульон (или 250 мл вода + 1 кубче)
– 1 чаена лъжичка старомодна горчица (на зърна)...
...Смърч: Силна и дървесна ароматна нотка
Свещ с мощен аромат, която ще ви накара да се почувствате под смърча.
Джинджифилови бисквити: Сладък и подправен аромат
Свещ с сладък аромат, която ще бъде оценена от всички лакомници.
Канела/Кленовсироп: Гурме и подправен аромат
Гурме и подправена коледна свещ с нотки на топли ябълки и канела.
Свещ 90г - около 25 часа горене
Доставя се в ръчно тампонирана памучна кутия...
...отлично се комбинира с бисап. В Сенегал това е плодът, който често се използва в рецептите, благодарение на сочната и ароматна си плът.
Освен това, рецептите са разнообразни, сокът от бисап, известен със своите ползи, може да се консумира натурален или по-сладък, в зависимост от желаната киселинност. Може също да се използва стевия, мед, агаве сироп или кленовсироп за подслаждане.
...пчелно млечице, мед, мед за намазване, полен, необработен полен, прополис, необработен прополис. Занимава се с реколтата: събиране на мед и изследване на качеството на меда. Произвежда също сладкиши и бисквити и сухари: меден хляб и медени бисквити. Famille Michaud Apiculteur произвежда също кленовсироп (Maple Joe®) и агаве сироп (Sunny Via® и Sunny Bio®). През 2005 г. компанията беше един от първите производители на мед в Европа с 5800 кошера, разпределени в Пиренеите и Прованс, а днес продуктите й се разпространяват в над 80 държави и в 100% от търговските обекти във Франция.