...Открийте кивито, малък плод с яркозелена плът и хрупкави черни семена. Неговият уникален вкус, едновременно сладък и кисел, го прави истинска експлозия от вкусове.
...Сиропът от киви на Mathieu Teisseire ви предлага екзотичния вкус на този много ценен плод. С интензивния си зелен цвят и сладкия и кисел вкус на добре узрял плод, този сироп ще добави освежаващ акцент на вашето Bubble Tea.
... 70 г,
- Ако плода, който имате за калибриране, е слива, киви, кръгла или удължена домат, трябва да се преразчита дебита в зависимост от собственото средно тегло на съответния плод,
- изборът на вашия калибратор зависи също от наличното пространство, различните видове плодове, които ще се калибрират, и вашия бюджет.
...
Шаблон за куче: 5 кг макс 5 до 10 кг 10 до 20 кг 20 до 30 кг 30 до 50 кг 50 кг и +
На карта: Плод
Аналитични съставки: Протеини 4,8% Мазнини 2,8% Сурови фибри 5,1% Сурови пепели 3,3% Влажност 4,2%
Състав: 100% киви
Тегло: 45 г
ian13: 0633710784900
upc: 633710784900...
...Характеризира се с интензивността на плодовия си вкус, с доминиращи нотки на плодове, банан, ябълка, киви и зелена домат, и растителни аромати, артишок и прясно нарязана трева.
Използва се в комбинация с риба, меса (особено дивеч), карпачо и пресни зеленчуци.
Лично аз бих добавил капка зехтин върху препечен хляб, натрит с чесън и домат, или върху прясно козе сирене, с черен пипер от мелничката -
Мелницата е награждавана 52 пъти през последните 2 години
Най-добър зехтин в Испания 2016 в категория зрял плод _ традиционен зехтин
Най-добър...
ARMOR FRUITS е в търсене на пълно удовлетворение на нашите клиенти, ние се стремим винаги да ви предоставяме пресни, здравословни и качествени плодове и зеленчуци. С цел постоянно подобрение, ние избрахме да се съобразим с различни качествени процеси, въведени от мрежата Le Saint.
• Абрикос
• Ананас
• Авокадо
• Банан
• Череша
• Лимон
• Клементин
• Ягода
• Червен плод
• Подправка и сушен плод
• Киви
• Диня
• Нектарина
• Праскова
• Портокал
• Грейпфрут
• Ябълка
• Круша
• Екзотичен плод
• Слива
• Грозде ...
... оборотът е 200 000 евро. Цялото производство се изпраща в Германия. Това е единствената европейска страна, която познава този малък зелен плод. През 1982 година кивито пристига във Франция. Създава се кооперацията SCAAP Kiwifruits de France. Тя позволява разширяване на производството и откриване на нови пазари. SCAAP развива истинска верига от услуги, изградена около 3 основни звена: производителите, станцията за опаковане и търговската дейност. Оттогава производството не е спирало да нараства.
...качествата, свързани с тероара (долината на Адур, основният производствен регион, предлага идеални условия за добро развитие на кивито) и да гарантира качеството и пълната проследимост на този плод от градината до клиента.