NOUGAT DIANE DE POYTIERS заема централно място в френското занаятчийство, специализирана в производството на изключителни нуга, които празнуват историята и традиционното майсторство на Монтеилимар, несъмнената столица на нугата.
Нашите Продукти: Предлагаме разнообразие от нуга, вариращи от класическия Nougat de Montélimar, богат на бадеми и мед, до био нуга, създаден за тези, които предпочитат пр...
От 1960 г. нашият екип от шоколадери произвежда хиляди шоколади всяка година, като винаги спазва традицията на занаятчийството с търпение и уважение. La Royale Normande се ангажира с отличието, произвеждайки собствено прелини, което гарантира уникални и дълбоки вкусове за нас и за вас. Предимството на този подход е, че можем да следим рецептата на прелини и качеството на крайния продукт. По този н...
... предлагаме, ще намерите, наред с другите (в зависимост от наличността):
- Черен шоколад
- Шоколад и лешник
- Фъстък
- Кафе 100% Арабика
- Тонка боб
- Ванилия Бурбон от Мадагаскар
- Касис
- Лимон
- Малина от Лот
- Плод на страстта
Да се съхранява в хладилник при 4°C.
Нашият съвет: за да се насладите на макароните, които са добре меки, оставете ги на стайна температура 30 минути преди консумация.
DDM: Препоръчително е да се консумират в рамките на 5 дни.
Референция: MACARONS-COFFx9...
...Съставки: бял шоколад (какао мин. 28%). Съставки: захар, какаово масло, мляко на прах, фисташки 4%, емулгатор соев лецитин, естествен аромат на ванилия. Може да съдържа следи от ядки. Бялото шоколад е сладкарски продукт с цвят на слонова кост, произведен от какаово масло. Съдържа също млечни продукти, захар, лецитин и аромати, но не съдържа какао на прах, за разлика от другите шоколади.