...Сидрът от лед на Flaguerie е резултат от концентрацията на ябълковото мъст чрез криогенеза. Концентрираният мъст ферментира, запазвайки високо съдържание на остатъчна захар. Със златисто-кафява цветова гама, Сидрът от лед на Flaguerie е концентрат от аромати на печени ябълки, подсилен от танините и естествената киселинност на плода. Поднася се охладен (8 до 10 градуса) като аперитив, с фоа гра, синьо сирене или за десерт.
Бруто тегло: 970g
Тегло на картон с 6: 6kg...
...Топла брюнетка, която ще изненада с кръглостта си и фино шоколадовите си нотки
Малцувана с шоколадови и печени нотки.
Много плодова с много деликатен цветен финал. Конфитюрният аспект добавя сладост.
Много балансирана и фина
Стил: Тъмна бира
Алкохол: 6.4°
Малцове: Пилзен, Мюнхен 25, Абатство и Пшеница
Хмелове: Голдинг, Чалънджър и Стриселспалт
IBU: 21
Ястия: Уелски, Фламандска карбоната, Даб, Дивеч, Фоа гра
Сирене: Реблошон
Десерт: Шоколадови...
... Easy2snack отваря пътя към по-голяма практичност при консумацията на закуски.
Силни страни
Специфична ергономичност, адаптирана за номадска консумация.
Разнообразна оферта:
- две „основни ястия“ с E2S салата и E2S тарта.
- десертс E2S десерт
Изчистен дизайн
Гама, проектирана с екологичен подход, използваща рециклируеми материали
Приложения
Сложени салати, солени тарти, кубчета сирене, маслини, пресни плодове...
...Име NOVELUM Tradition
Наименование Côtes de Bergerac
Година на производство 2015
Сортове Сémillon, Muscadelle
Цвят Бял Мек
Алкохолно съдържание 11% об.
Съчетания с храни и вина Аперитив, фоа гра, пъпеш, сладък синьо сирене, десерт.
Нос и Устата
Светложълт, блестящ цвят. Нос на цитруси, круша и манго. Устата е балансирана между сладостта и кръглотата на екзотичните плодове и свежестта и жизнеността на цитрусите и кайсията. Модерен и моден Bergerac Moelleux, лек и плодово.
...КЛЮЧОВИ ТОЧКИ
Характеристики
Аперитив на основата на ябълков сок, ракия sagarno и 4 % червено вино от Баското AOC Irouleguy. Съдържа 17% алкохол.
Опаковка
Бутилка от 75 cl, с винтова капачка.
Мнението на майстора на виното:
Прекрасен блестящ рубинен цвят. Меките танини на ябълката придават кръглост и дължина на вкуса. Irouleguy оставя нотки на сушен пипер и планински аромати.
Предложения за дегустация
Добре охладен, като аперитив, за да придружава всякакъв стил пинчос. И защо не за десертс баски сладкиш или овче сиренес орехи, шоколадова торта или тарт татен.
...сиренес твърда кора или с плесен или меко, прясно сирене, десерт
Винификация: Предферментационната мацерация продължава 10 дни при 8°C. Алкохолната ферментация е последвана от класическа винификация с леки ежедневни преливания за насърчаване на екстракцията. След малолактичната ферментация в бъчви, отлежаването на утайките е с продължителност 4 месеца.
Око: впечатляваща дълбока окраска
Съвет на...
...Крем от кестени стъклен буркан 325г
- Крем от кестени БИО стъклен буркан 325г
- Крем от кестени AOP стъклен буркан 325г
Кремът от кестени се консумира натурален
върху филийки, препечен хляб или като десертс
бяло сирене, сладолед, йогурт, палачинки, вафли.
... удоволствие. Те могат да бъдат гарнирани с шунка, сирене, яйца, за да се насладите на пълна галета, а за по-изтънчените - с фондю от праз, морски дарове с малки зеленчуци...\n\nНавити с чесново сирене и подправки и шунка или сьомга, охладени и след това нарязани на малки кръгчета, те ще допълнят вашите аперитиви.\n\nПроектирани да бъдат с диаметър на тиган (около 27 см)\n\nВ пакета, те се поддържат под защитна атмосфера с абсорбатор на кислород: което забавя естествената оксидация на галетата, докато пакетът е затворен."}...