Създадена с страст към съвършенството и ангажимент към качеството, CBViandes-Distri е търговска компания за месо, призната за своите продукти от първокласно качество и изключително обслужване на клиенти. Ние се отличаваме с нашата преданост да предоставяме широка гама от внимателно подбрани меса, за да отговорим на разнообразните нужди на нашата клиентела.
В CBViandes-Distri нашата мисия е да ви ...
... състав, за да ви предложи плътно и богато вино, представително за престижа на нашите вина от Бордо.
ВИНИФИКАЦИЯ
Традиционна в иноксова бъчва.
СОРТОВЕ
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
ДЕГУСТАЦИЯ
Блестящ тъмен гранатов цвят.
Плодов нос с аромати на касис, къпина и вишна.
Кръгло, балансирано и дълготрайно на вкус с узрели и топли танини.
СЪЧЕТАНИЯ С ХРАНА И ВИНО
Да се дегустира с фалшив стек от говеждо, свинско печено с сини сливи или зрял сирене.
18°C.
НАГРАДИ
2012: Медал бронз IWC 2013...
NSA HALAL е търговец на едро, който работи в секторите: хранителни стоки, замразени храни, меса, напитки, колбаси, както и в хигиенните продукти. Компанията NSA HALAL е също така активна в секторите и асоциациите на предприятията в индустрията.
Предлагаме широка гама от продукти, с винаги много атрактивни цени и с предимство пред конкуренцията.
NSA HALAL е също така присъстваща като търговец на ...
...Предлагаме ви да сервирате червено Бордо с:
- Стек тартар от говеждо месо.
- Лампрой на борделезки стил.
- Патешки филета.
- Пилешка буяба.
- Пържен камембер.
- Фламандска карбоната.
- Говежда карбоната с бира.
17-18°C
Бордо и всички червени вина с добра структура.
...ребра без кост от страната, стек без кост, лондонски бройл от долната част, печено от долната част, стек от ребро на готвача, точка от гърдите, печено от раменната част, нежно рамо, печено от кръст, филе миньон, печено от задната част, къси ребра, пържола от шия, филе от гърба, печено от филе, Т-образно, цяло гърди, стек от горната част на гърба и др.
Детайли за доставка:
Метод на доставка: 40 ФТ...
...Традиционното допълнение към аржентинския стек!
Но го обожаваме толкова много, че можем да го използваме и за дип с фалафели, крокети от говеждо месо, бургери, печени зеленчуци или пържени картофи.
С тази смес преминаваме през всички етапи: свежестта на магданоза и ригана, след това нотки на чесън и накрая вкус на сладък пипер. Следвайте инструкциите за употреба: смесете 1 доза Chimichurri + 1 доза бял оцет + 2 дози зехтин.
... суджук и ябълки, стек с пържени картофи.
Винификация: Техниките на винификация в Домаина съчетават най-модерните процеси и спазването на определена традиция от Бордо. Ферментацията се извършва в терморегулирани инокс съдове.
Опаковка: Картон с 6 бутилки по 50cl.
Око: красиво представяне с златист оттенък, блестящо по желание.
Домаин: Големите замъци на Франция.
Наименование: Кадилак-Кот дьо Бордо.
Година: 2002.
Сорт: Семillon.
Култура: Разумна.
Етикет: Контролирано наименование на произход.
Референции: Златен медал.