... картофи и топли или студени зеленчуци. Мащерката може да се добави в малки количества в сос с кисело мляко и краставици, за да придаде свежест. Тя също така редовно се използва за ароматизиране на определени ястия, като лазаня, рататуй, пици... Мащерката също служи за приготвяне на заатар, ливанска подправка, направена от печени сусамови семена и сумака, която се използва за подправяне на ястия с месо, риба и зеленчуци. Открийте нашата цветна мащерка. Опаковка: 8 кг...
Франция, Cadeilhan
... сушилнята, трансформирана благодарение на реакциите на Майяр. Био черният чесън присъства в много ястия, но може да се консумира и самостоятелно. Сос с черен чесън, марината с черен чесън, пюре от черен чесън или просто нарязан на тънки резени в вашите паста ястия. Черният чесън се съчетава с всички видове месо, колбаси, фоа гра, фини риби (дорада, лот, бар) и морски дарове. За любителите на сладкото, черният чесън прекрасно допълва шоколад и цитрусови плодове.
Франция, Paris
...Подправка от зеленчуци (тиквички, лук, чушки), запечени в сладко-кисела сос, която подхожда както на сирена, така и на колбаси и салати. Хрупкавостта на тези био зеленчуци е добра алтернатива на киселите краставички и харесва както на малки, така и на големи! Размери: 120*71 Нетно тегло: 570g Обем: 420g...
Франция, Montfort Sur Meu
...Бретан винаги е бил известен със своите крепове и ние сме горди да предлагаме автентични бретонски пшенични крепове. Те са идеални за вземане на улицата или за десерт в ресторанта! Шоколадов сос, топка сладолед, фламбирани… гарнирайте ги по ваше желание! Произведени в Бретан според много високи стандарти за качество (по-високи от HACCP стандартите), ние осигуряваме поддържането на веригата на студеното съхранение на нашите крепове до вашите складове, за да предложим най-добро качество при оптимални условия за безопасност на храните, всичко това с надежден процес на проследимост реф:P14102...
Франция, Arles
Гурме Прованс е колективна организация, създадена през 2018 г. по инициатива на Корин Мармотан и трима собственици на занаятчийски предприятия с цел да развият продажбите във Франция, Европа и на международния пазар. Нарастващото търсене от страна на нашите клиенти за по-широка гама от гурме продукти, в съчетание с нашето желание да популяризираме Средиземно море, включително Прованс, с удоволств...
Франция, Rioges
...Гурманска вода за тоалетна с вкус на къпина с натурален аромат, съставен от обонятелни нотки като малина, сос от касис, боровинка и тръстикова захар за плодова вода за тоалет. Реф: BIOET0009...
Франция, Sentheim
Франция, Roubia
... много зрели плодове с костилки, животински нюанс. Вкусът е сравнително балансиран, но с доста танини. Намираме черен плод и малко дървесни и подправкови нотки. Здраво вино.\n\nACCORDS METS-VINS\nЯстия с сос и мариновани грилове. Сирена от краве мляко с мека текстура.\nВино от бистрономия. Идеално за консумация при 17°C.\n\nContenance (L):0,75\nPoids brut (kg):1,3\nDegré Alcool (%):12,5"}...
Франция, Le Puy Ste Reparade
...Гранде Кюве Руж AOP Котьо д'Екс-ан-Прованс Руж 'Био вино' Сортове Сира 60% - Каберне Совиньон 40% Отлежаване в нови дъбови бъчви за 24 месеца, стареене в бутилка за 1 година. Дегустация Интензивен гранатовочервен цвят, мощен, сложен и деликатен аромат. Интензивен и структуриран вкус: - Текстура: красива материя с копринени танини - Аромати: зрели черни плодове - Пиролизни аромати: печено кафе - Финал: копринен с нотки на сладки подправки Съчетания - Печено агнешко бутче по провансалски - Заек по кралски - Глиган в сос - Ребра на кост / Печено телешко ребро - Шоколадов мус...
Франция, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Био индийско орехче на прах "Прованс д'Антан" от Аракел. Индийското орехче се използва на прах, за да подчертае вкуса на месата, супите и пюретата от зеленчуци. Използването му в кухнята е много разнообразно, независимо дали е солено или сладко. То особено подчертава вкуса на бешамеловия сос, гратинирането на дофиноаз и лоренската киша. Нетно тегло: 20г Метална кутия малък модел: 6,7x5,5см h9см...
Франция, Aix En Provence
...САЛВИЯ - Salvia officinalis Силно камфорна, сRobustен вкус, салвията се използва като мощен подпис. Също така наречена камилски език. Растение Салвия - Salvia officinalis. Кулинария Запарка, плънка, телешко, свинско, дребен дивеч, сос. Форма / Количество Сушени листа БИО / 15g - 75g. Произход Франция - 100% биологично растение. Ползи Стягащо, антисептично, противовъзпалително, тонизиращо, храносмилателно, против изпотяване, менструални смущения, хипогликемично. Онлайн аптека на Cabri D'or ви придружава в откритията на всички наши сушени растения.
Франция, Olivet
...Референтен номер 9990000016945 Нежността, хрупкавостта и щедростта на кашуто, леко осолено с Тамари (соев сос). Тамари е традиционен солен сос, произведен от соеви зърна. Щедростта на тези кашу ще зарадва вашите гости. Вкусът на тамари ще добави екзотичен нюанс и ново усещане на вашите предястия. Още повече, че на здравословен план ползите от кашуто са признати. Повечето (60%) от липидите, съдържащи се в кашуто, са мононенаситени мастни киселини, вид мазнини, които имат благоприятен ефект върху сърдечно-съдовото здраве. То също така е отличен източник на магнезий и мед.
Франция, Issy-Les-Moulineaux
...текстурата е копринена и перфектно поддържа цялостта. Кюве, предназначено за масата, което ще съпътства великолепно фоа гра, морски дарове или риби в сос. Истинско удоволствие! Съдържание: 75cl Тип: Бяло вино Сорт: 100% Совиньон AOC: Сансер Годност: Да се пие веднага и да се съхранява до 2031 Температура на сервиране: 10-12°C...
Франция, Malataverne
...VIN IGP DU VAR ROSE "PESQUE LUNE" BIO 2018 Бутилка 750ml Предлагаме ви да сервирате Вино от Страната на Ок Розе с: - Кюфтета от говеждо месо с доматен сос. - Солен кекс с маслини. - Солен кекс с зелени маслини, сервирани топли. - Тонен флан по провансалски. - Поширани яйца Браганса. - Паста (спагети) с сос путанеска. - Паста с сос арабиата.
Франция, Saint Christol De Rodières
...99 % Биологичен бял винен сос* - 1 % Аромат Трюфел * Продукт от биологично земеделие Без консерванти, без алергени Непастьоризиран Използвайте в дресинги, салати, сурови зеленчуци и маринати. Този бял балсамов сос ще допълни вашите яйца и сурови зеленчуци. Неговият балансиран вкус е подходящ за всички ваши топли или студени ястия. Това е сос, а не оцет, тъй като неговата киселинност е само 5,4 %. Този продукт е наличен също в бутилка от 25 литра, кубове от 3-5-10 литра, бъчва от 220 литра и в контейнер по запитване.
Франция, Paris
...Груб семолина от пшеница, Яйца 30%, Прах от червено цвекло, Вино Бароло DOCG 2%. Може да съдържа следи от мекотели. За около 3/4 души. 6/7 минути готвене в голямо количество вряща подсолена вода. Отцедете и подправете. Препоръчваме сос с трюфели (бели или черни), с месо, с зеленчуци. Червено вино (Бароло, Небиоло д'Алба, Долчетто д'Алба) или бяло вино (Роеро Арнеис, Гави ди Гави) от същия тероар ще образуват перфектно съчетание. Ean13:3701511702359 Референция:TagliatelleBioVinItalie1...
Франция, La Jaille Yvon
... получаване на златисто кафяв цвят. След това можете да ги добавите в сос или в друга рецепта. Нашите предимства MCÖ: Без добавени захари Без добавена сол Без фитохормони Без културни или религиозни ограничения (Халал, Кошер и др.) Размер: 2 броя по 100 г Опаковка: Пресни...
Франция, Passa
...100% Каринян Това вино от каринян произхожда от стари лозя, събрани в оптимална зрялост, от глинесто-пясъчни почви, разположени в подножието на Алберите и върха на Канигу. Нос с пиперливи аромати. Дълго в устата, кръгло и балансирано. Да се наслаждавате с топли предястия, червени меса, ястия с сос и плато с сирена. Сертификация: био...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play