...Винегретът от мед с чесън и мащерка е уникално творение на POCQUET APICULTURE, съчетаващо сладостта на меда с мощността на чесъна и мащерката. Този винегрет е идеален за подобряване на вашите салати, маринати и готвени ястия. Всяка капка от този ръчно изработен винегрет е резултат от традиционно майсторство, гарантиращо изключително качество. С деликатния и ароматен си вкус, той ще придаде нотка...
...натурално и цялостно.
Олфактивни нотки: земен, ароматен, пикантен, тревист
Контролирано и опаковано в нашите работилници във Франция
Култура
Мащерките са средиземноморски храсти, включващи множество сортове. Най-разпространен е "обикновеният мащерка", богат на етерично масло. Няколко химотипа се отглеждат за производството на етерични масла, наречени в зависимост от основния им компонент: мащерка с...
...която може да обогати вашите ястия. Нейният леко пикантен и ароматен вкус прекрасно се съчетава с ястия от домати и тиквички, както и с ястия от паста, ориз, супи, яйца, печено месо и печива.
Нейната употреба е съществена в южната кухня и често се включва в традиционния букет гарни заедно с магданоз и дафинов лист.
Референтен номер: AR803657
Ean13: 3760306803657...
...Етеричното масло от лимон е ценна съставка, широко използвана в хранителната индустрия за своя ярък и освежаващ вкус, както и за уникалните си ароматни свойства. Получено чрез екстракция на пресните лимонови кори, това етерично масло е ценено за своя ярък аромат и характерен вкус на пресен лимон.
Със своя отличителен ароматен профил и многобройни приложения, етеричното масло от лимон остава универсална и ценена съставка в хранителната индустрия, придавайки нотка свежест и блясък на широка гама от продукти.
...Розов мед от мащерка, ароматен, вкусен и отличен за здравето. Този мед се събира в региона Сарагоса, 100% див мед от цветя на мащерка, извлечен, филтриран и студено обединен.
...Сладкият пипер е малък червен пипер с пикантен вкус, леко горчив и много ароматен.
Използвания на сладкия пипер в кухнята:
Той се съчетава добре с босилек, сминдух, копър, карамфил, джинджифил, чесън, кориандър, кимион, мащерка, магданоз, мащерка, канела и лук.
Той ароматизира и подчертава деликатно зехтините, супите, сосовете, гарнитурите от зеленчуци, червените меса, птиците и рибата...
Ползите от сладкия пипер:
Богат на витамини C и A, фолиева киселина, калий и витамин E.