...La Basse-Cour Gourmet е семейна компания, специализирана в производството на ФоаГра, разположена близо до Дакс, в Шалос, в сърцето на провинцията в Ланд (40) на югозапад, земя на селски традиции. Обичащи регионалната гастрономия, нашето семейство култивира духа на производство на най-доброто от кухнята на патицата. Всички наши продукти произхождат от патица мулар, отглеждана, хранена и напълнена с цели зърна царевица, здравословна и естествена, без стрес и с уважение, при нашите местни производители.
LE GRENIER DES GASTRONOMES е компания отЛанд, специализирана в производството и търговията с патица. Съвременният производствен обект разполага с европейски лиценз и сертификат за патица с фоагра. Така, LE GRENIER DES GASTRONOMES произвежда суров фоаграот патица, магре от патица, сушен и пушен магре, конфит от патица, гратон от патица, полусготвен фоаграот патица и консервиран фоагра. LE GRENIER DES GASTRONOMES се ангажира да ви предлага продукти с високо качество.
Основана през 1920 г., къщата LAFITTE е специализирана в гастрономията на Ланд. Къщата е истински специалист в традиционната мазна патица.
Тя произвежда фоаграот патица и гъска, конфити, магрети, крила и бутчета от патица. Предлага също така предястия и готови ястия като патешки пастет, патешка мус, рилони и рилети, традиционни пастети, терини, полу-сготвени пастети, кавиар от Аквитания...
От 1929 г. компанията BESSE FOIE GRAS е специализирана в производството и търговията с фоагра.
Така компанията предлага полу-сготвени фоагра, фоаграот патица, фоаграот гъска и специалитети с фоагра. Тя предлага също така терини, пастети, конфитюри от патица, касулети Ланд и гурме комплекти за фирмени комитети.