Франция, Soreze
... който изварата е по-отцеждана от пресното сирене. Всъщност, пресното сирене, за разлика от изварата REF:FROPFRAI Състав: Сирище, лактични ферменти, калциев хлорид, ексципиент малтодекстрин Произведено в: Франция...
Франция, Aboncourt-Gesincourt
...Сурово мляко, млечни ферменти, сирище, сол Алергени Мляко и продукти на основата на мляко (включително лактоза и млечен протеин) Нашите продукти не подлежат на етикетиране на ГМО в съответствие с регламенти 1829/2003ЕО и 1830/2003/ЕО. Спазване на неналичност на ГМО при праг от 0.9% в съответствие с европейските регламенти ЕО 1829/2003 и 1830/2003. Удостоверение за йонизация Ние удостоверяваме, на...
Италия, Marciano Della Chiana
...Сирене пекорино с аромат на круша. Тегло: 350 г. Продуктът е опакован вакуумно. Характеристики: Тестото е много ронливо с изразен вкус на круша. Органолептични характеристики: Зреене: около 60 дни. Формат: в купа. Съставки: Пастьоризирано краве мляко, пастьоризирано овче мляко, аромат на круша (мин 1%), сол, сирище, ферменти. Обработено с коричка от зехтин. Коричката не е годна за консумация. Начин на съхранение: Да се съхранява на хладно и сухо място. Среден срок на годност: 120 дни.
Италия, Cadorago
Sacco System е международният биотехнологичен център за иновации в хранителната, нутрацевтичната и фармацевтичната индустрия и се състои от четири компании: 1) Caglificio Clerici (основана през 1872 г.) произвежда прах за сирище, пастообразно сирище и течност за сирище и е лидер на пазара в сектора на ензимите. 2) Sacco произвежда млечнокисели бактерии, хранителни добавки и стартер култури за...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play