... който изварата е по-отцеждана от пресното сирене. Всъщност, пресното сирене, за разлика от изварата
REF:FROPFRAI
Състав: Сирище, лактични ферменти, калциев хлорид, ексципиент малтодекстрин
Произведено в: Франция...
...Сурово мляко, млечни ферменти, сирище, сол
Алергени Мляко и продукти на основата на мляко (включително лактоза и млечен протеин)
Нашите продукти не подлежат на етикетиране на ГМО в съответствие с регламенти 1829/2003ЕО и 1830/2003/ЕО. Спазване на неналичност на ГМО при праг от 0.9% в съответствие с европейските регламенти ЕО 1829/2003 и 1830/2003.
Удостоверение за йонизация Ние удостоверяваме, на...
...Сирене пекорино с аромат на круша.
Тегло: 350 г. Продуктът е опакован вакуумно.
Характеристики: Тестото е много ронливо с изразен вкус на круша.
Органолептични характеристики: Зреене: около 60 дни. Формат: в купа.
Съставки: Пастьоризирано краве мляко, пастьоризирано овче мляко, аромат на круша (мин 1%), сол, сирище, ферменти. Обработено с коричка от зехтин. Коричката не е годна за консумация.
Начин на съхранение: Да се съхранява на хладно и сухо място.
Среден срок на годност: 120 дни.
Sacco System е международният биотехнологичен център за иновации в хранителната, нутрацевтичната и фармацевтичната индустрия и се състои от четири компании:
1) Caglificio Clerici (основана през 1872 г.) произвежда прах засирище, пастообразно сирище и течност засирище и е лидер на пазара в сектора на ензимите.
2) Sacco произвежда млечнокисели бактерии, хранителни добавки и стартер култури за...