... процес. Оборудването на компанията "BASIS" позволява автоматизиране на процеса на опаковане и осигурява:
- идеална форма на опаковката (възглавница, гасет, стабилна опаковка или Stabilo чанта);
- последователно висока производствена мощност;
- удължаване на срока на годност на семената;
- точност на теглото;
- надеждност и безопасност на оборудването за много години;
- лесна смяна и поддръжка.
...). Възможност за автоматизиране на процеса на редукция.
Горна настройка, MPa/(bar)-1.2/(12) или 4.0/(40) в зависимост от настройващото устройство.
Долна настройка, MPa/(bar)-0.15/(1.5) или 1.2/(12) в зависимост от настройващото устройство.
Повече информация на нашия уебсайт.
...Нашият успех се основава на:
- Постоянни технически експерименти за подобряване на нашите продукти;
- Добавяне на нови продуктови линии;
- Поддържане на съответствие с последните тенденции в сладкарската индустрия;
- Автоматизиране на процесите по обслужване на клиенти;
Партньорство с:
- Пекарни;
- Производители на сладкарски изделия;
- Частни сладкари;
- Търговци на дребно;
- Сладкарски училища...
TAVO.tech е фирма за разработка на софтуер по поръчка и технологично консултиране, която предлага широк спектър от решения - от концепция и стратегия до дизайн, внедряване, тестване и поддръжка, помагайки на клиентите да постигнат своите бизнес цели. Ние сме екип от най-добрите талантливи софтуерни инженери. Всеки от нас има над 10 години опит в разработката на софтуер. Гордеем се с предоставянето на решения за автоматизиране на вашия бизнес и структуриране на вътрешните и външните процеси.
...произхождаща от кожарски фабрики.
Основният компонент е естествен протеинов колаген, който осигурява механична устойчивост на червата, допринася за дългосрочното съхранение на месни продукти, подобрява текстурата, вкуса, хранителната стойност и позволява напълно автоматизиране на производствената линия за колбаси.
В компанията е разработена и внедрена система за управление на качеството в съответствие с изискванията на стандарта ISO 9001: 2008 и управление на безопасността на храните, в съответствие с международния стандарт ISO 22000:2005.