...Колкото по-популярен е един салам, толкова повече вярваме, че заслужава грижи и внимание. За нас това означава преди всичко месо само от свинско и само от качествени продукти. Използваме 70% постно месо, смляно на фино, и 30% мазнина, нарязана на кубчета, с подправки, сол и черен пипер. Не използваме по-малко ценни части, не използваме свински черва, без полифосфати. За по-добър резултат, пълним, както изисква традицията, в големи парчета от 25 кг, връзваме на ръка, готвим дълго (поне 20 часа) в фурни с сух въздух. При рязане нашата мортадела е ароматна, копринена, с чист вкус.
ПРОИЗВОДСТВО НА СУШЕНИЦИ (ПЕПЕРОНИ, ФРАНКФУРТСКИ, КАРАМАНЛИДИКА, ПЕТАЛА, ДИМЕН САЛАМИ, ПАРИЗАКИ, ЧЕСНОКОВА СУШЕНИЦА, МОРТАДЕЛА, ШУНКА, КАВУРМАС, СУШЕНИЦИ С ГОВЕЖДО). ТЪРГОВИЯНАЕДРО И ДРЕБНО СЪС СВЕЖО МЕСО И МЕСНИ ПРОДУКТИ.