Elzena Catering предоставя услуги с невероятно старание и стандарти за качество, като взема предвид удовлетвореността на клиентите. Ние работим в здравословна и хигиенична среда, без да правим компромиси с качеството, в съответствие с изискванията на съвременната епоха, с опитни и обучени специалисти по хранителни технологии, следвайки принципите на HACCP и хигиенните стандарти. Ние предлагаме...
Предоставяме първокласен афганистански шафран по законен и официален начин. Нашите продукти разполагат с резултати от анализи, фактура и сертификати (HACCP, ISO). Както е известно, афганистанският шафран е награждаван от 2013 година насам като най-висококачествения шафран в света от международния тестов институт. С удоволствие предлагаме на вас, нашите ценни партньори, шафран от световен клас.
... удостоверила своето качество с сертификати BRC, ISO 22000 (HACCP) и ISO 9001-2008. Орка Таръм изнася 90% от продуктите си в страни от 5 континента. Орка е една от водещите компании производители на сушени грозде в Турция, както и в света, по отношение на капацитет и оборот. Орка Таръм, изграждайки най-модерното съоръжение за преработка на сушени грозде в Турция и света с инвестиция от 12 милиона долара, направена през 2011 г., е поставила нов стандарт за качество и е направила най-значителната стъпка към утвърдяване като световна марка.
Нашата компания, която продължава дейността си в европейската зона за свободна търговия, започна да оперира с производствен капацитет от 300 тона на месец на обща площ от 7500 квадратни метра. Основно произвеждаме пяна за опаковане на храни, като подноси, контейнери и кутии. В момента компанията изнася за 22 държави, основно в Европа. Нашите продукти притежават международни стандарти за хигиена и квалификация ISO 9001, ISO 22000, HACCP, BRC.
... качество и конкурентни цени благодарение на нашата силна бизнес мрежа, включваща 40 производители. Нашите органични продукти се контролират на всеки етап от упълномощени сертификационни институции и притежават сертификати ISO 22000, HACCP, HELAL, FDA, EU, COR и TR за органични продукти. BERSA FOOD е износител и не извършва дейности на местния пазар. Поради нашия силен фокус върху чуждестранните...
Ние сме фирма за износ на сушени кайсии, основана в Малакия, притежаваща сертификати за система за контрол на качеството ISO 9001 и HACCP от 2006 година. Фирмата ни, основана през 1990 година, започва търговската си дейност под името Хасан ГЮЗЕЛ и синове. През 2003 година, след нова реорганизация, името на фирмата е променено на Гюзел Кан Гıda.
Започнахме дейността си по обработка и опаковане на...
... ден, и осигурява най-доброто обслужване на клиентите чрез широкоразпространена дистрибуторска мрежа в Турция и Европа. Освен на вътрешния пазар, DURU BULGUR акцентира и на износа, като основно изнася за страните от Европейския съюз, включително Германия, Холандия, Франция, Белгия, Великобритания, Дания, Австрия, Швеция, както и за Норвегия, Албания, Египет, Кипър, САЩ, Австралия и Либия. Като доказателство за важността, която придаваме на нашата работа и качество, можем да посочим притежаването на сертификат ISO 9001:2000 за управление на качеството, ISO 22000 и HACCP сертификат за хранителна хигиена.
... риба от фермите, на които продаваме фураж. Поради това нямаме проблеми с доставките на риба и предлагаме конкурентни цени. Продаваме както прясна, така и замразена риба. Можем да извършваме обработка в съответствие с изискванията на клиента (филета, пушени филета и т.н.). OYKUM също така предлага всички видове риба в съответствие с IFS, BRC, GGAP, HACCP, ISO 22000, ISO 9001, за всички клиенти и за...
...Като NKM Food A.Ş. ние сме производствена/експортна компания, основана през 1996 г. и разположена в Алияга/Измир. Бихме искали да предложим нашето най-добро качество мед, прополис и прашец с всички наши сертификати ISO 9001:2015, 22000:2005 & HACCP, HALAL, KOSHER и BRC. В зависимост от нуждите на нашите клиенти, можем да произвеждаме с частни етикети и опаковки с нашите автоматични пълначни...
... износния пазар.
Компанията произвежда продуктовото си портфолио в собствен производствен център в Мерсин и Нидже. Производственият център е отлично разположен близо до Международното пристанище в Мерсин, обслужващо вносители от Европа, Азия и Америка.
Atiseri Food е сертифицирана по HACCP, Халал храни, ISO 9001, ISO 22000 и произвежда в съответствие с тези световни стандарти.
Всички продукти от рожков; рожкова меласа, семена от рожков, рожково брашно/прах са сертифицирани с органични храни, както и с веган сертификати.
Семейството EKEN търгува от 1978 година. От 2005 година активно и професионално започва да действа и в сектора на сушените кайсии. Достигнали сме годишен капацитет за обработка и маркетинг на сушени кайсии от около 2000 тона на вътрешния и външния пазар. EKEN GIDA произвежда в съответствие с TS 485. ISO 22000 (Haccp) се прилага ефективно на всеки етап, а също така са получени сертификати ISO 9001...
... периодите на производствени нужди, както и информация за изброените артикули и датата на производство и срок на годност. - Екологичната и превантивна безопасност в производствения екип, основана на процесите на производство и опаковане. - Пълното почистване и стерилизация на фабриката и автоматичното оборудване, които отговарят на изискванията на HACCP.
... активна роля в доставката и търговията с морски дарове за купувачите. Отговаряме на търсенето в много региони по света. Нашата компания осигурява безупречно обслужване с най-добра цена, най-добро качество и точност в сроковете на доставка. Всички морски дарове, доставени от нашата компания, притежават необходимите международни здравни сертификати. Прилагаме стандартите HACCP, ISO 9001:2008 за...
... индустрия, напитките и доставката/продажбата и износа на зехтин. Продаваме на вътрешния пазар и изнасяме зехтин от първокласно качество и органичен зехтин, произведен в Айдън - Егейската част на Турция. Регионът е известен със своите маслини, затова можем да ви предложим най-добрия избор според вашите спецификации. За повече подробности, моля, изпратете ни имейл с вашето запитване. Нашето производство е сертифицирано по ISO HACCP.