...Гел на алкохолна основа с кватерни амониеви съединения, без оцветители и аромати, бързосъхнещ, предназначен за хигиена на ръцете. Продукт, използван в HACCP плана.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Алкохолен дезинфектант за кожа с висока ефективност срещу преходни микроорганизми на кожата.
Продукт, специално формулиран за дезинфекция на ръцете в болници и хранителни заведения, между другото. Съдържа омекотяващи и...
...Разработваме системи за откриване на метали, основани на уникалните характеристики на вашия продукт. Напълно в съответствие с HACCP и GMP регулации и изискванията на BRC и IFS.
...
- Управление на индустриалните разходи в реално време;
- Пълна проследимост и поддръжка на системите за качество (HACCP, ISO 9000, ISO 22000, BRC, IFS);
- По-високо качество на крайния продукт;
- Средно годишно подобрение от 22,5% в Общите разходи на единица продукция*;
- Средно годишно подобрение от 22% в OTCS (Доставки в срок)*;
- Система за управление на склада (WMS) за ефективно управление на запасите и постоянен инвентар.
BROLIVEIRA е транспортна компания с 100% собствен флот (без подизпълнители), която от 1961 г. е специализирана в международния транспорт на ПЪЛНИ НАТОВАРВАНИЯ с ЕВРОПА, винаги с произход или дестинация в ПОРТУГАЛИЯ или ИСПАНИЯ.
BROLIVEIRA притежава множество сертификати като ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, SQAS (квалификация от 90%) и е внедрила HACCP с сертификат IFS LOGISTICS 2.2 (оценка от 87...
... претърпяват каквато и да е трансформация, което я прави 100% натурален и специален продукт. Цветът на солта, произведен в SALINAS CORREDOR DO SOL, се продава предимно на гурме пазара, в буркани от 200 г, добавен с ароматни билки от биологично земеделие, или натурален в торби от 250 г и 500 г. Също така беше въведена за гурме пазара ароматизирана сол, също с биологични билки. Цялата сол от Атлантика и цветът на солта имат сертификат от SATIVA – Контрол и Сертификация на Продукти, като е внедрена системата HACCP.
...която гарантира спазването на регламента относно начина на биологично производство.
Безопасност на храните: процесите на приготвяне на продуктите на Hands on Earth подлежат на стандартите на системата HACCP (Анализ на опасностите и критични контролни точки), извършвани от независима външна организация.
CARAKOLANDIA е компания, специализирана в търговията с охлюви и диви гъби. Разполагаме с 30 години опит на националния пазар, предлагаме свежи и опаковани продукти. Качеството на нашите продукти е гарантирано в нашите съоръжения, които отговарят на действащите санитарни норми, притежаваме Номер на санитарен регистър, както и HACCP. Предоставяме услуги както на национални, така и на международни клиенти.
SOCIMBAL - SOCIEDADE INDUSTRIAL DE ALIMENTOS, LDA е компания, посветена на трансформацията и търговията с замразени хранителни продукти, с марката QUIMBALAR. SOCIMBAL разглежда безопасността на храните като задължителна и съществена за своята дейност, което се изразява в спазването на строг план за HACCP - Система за анализ на опасности и критични контролни точки. От януари 2005 г. SOCIMBAL...
... около четиридесет постоянни служители, добре обучени и специализирани да следят всички етапи на производството, събирането, опаковането и търговията. Компанията се ръководи от най-добрите принципи на качество и обслужване, гарантирани от близките отношения с клиентите и внедряването на сертификациите HACCP и GLOBAL GAP. Използва външни лаборатории за извършване на всички необходими анализи, като по...
... производство - в частност за Европа, Африка и Азия. Качеството и безопасността на храните на нашите продукти се основават на гаранцията, че всички съставки, опаковъчни материали и производствени процеси са подходящи за производството на безопасни, здравословни и вкусни продукти, по пътя, който следваме вече повече от 50 години. SUGALIDAL е внедрила в всички свои производствени линии системата за само-контрол HACCP (Анализ на опасностите и критични контролни точки), където са идентифицирани всички възможни рискове, както и мерките за контрол.
От 1992 г. произвеждаме висококачествени хранителни добавки с наша собствена марка и по поръчка за компании от различни области на здравния сектор. Закупуваме нашите празни капсули от световния лидер на пазара, CAPSUGEL, и ги капсулираме с най-новата технология на BOSCH. Нашите суровини се закупуват от европейски доставчици. Очевидно работим в съответствие с директивите HACCP и, освен нашите...
Компания за еднократни продукти за хотелиерство и ресторантьорство, хигиенни продукти, внедряване на планове за HACCP, дезинфекции и дератизации, с дейност в целия Алентежу и Алгарве. Офиси в Редондо (Евора, Алентежу) и в (Фаро, Алгарве). Артикули от хартия (салфетки, покривки за маса, тоалетна хартия, торби и др.) Артикули от пластмаса (торби, опаковки за храни, филми, ленти и др.) Опаковки за храни (алуминий, пластмаса, картон, хартия и др.) Персонализации (торби, хартия, кутии и др.)...
Нашите дейности обхващат широк спектър от разфасоване и преработка на различни видове месо до производството на традиционни колбаси и месни продукти, включително полуфабрикати и готови ястия. Насочени сме към работа на пазарите в канала HORECA, от малките квартални магазини до големите хотелски вериги, и разполагаме с над сто представители с силно присъствие на местния и регионалния пазар. Сертифицирани сме от APCER по стандартите ISO 9001, ISO 14001 и HACCP.
Панхури е търговска марка на групата CCVR, която се занимава с производството на бутер тесто, сладкарски изделия, пици и замразени десерти. Нашето производствено звено разполага с отлични условия за производство, с най-високи стандарти за качество и безопасност на храните за замразени продукти. Като гаранция за безопасност на храните, разполагаме с внедрена система за HACCP, както и сертификат с...
... студени напитки. Нашите продукти са проектирани да се интегрират безпроблемно в ежедневието.
Ангажираме се с устойчивост, нашите капсули са 100% рециклируеми, а нашите картонени опаковки са сертифицирани от FSC®.
По отношение на сертификациите за качество на продуктите, ние постоянно следим производствения процес. Той разполага с HACCP процедура, която е проектирана специално за нас. Осигуряваме, че нашите бизнес съоръжения отговарят на най-високите нива на хигиена и безопасност. Всички продукти се приготвят с подбрани съставки, които отговарят на най-високите стандарти за качество.
... продуктите, бърза и ефективна помощ на клиентите и конкурентни цени.
Оперираме в цялата страна, континентална част и острови, вече около 30 години, както и в страните от PALOP. Изтъкваме нашите клиенти: търговци на едро, дистрибутори, компании за почистване, компании, внедряващи HACCP, училища, болници, здравни центрове, кланици, всякакъв вид индустрии, домове, перални, автосервизи и др.… Предоставяме пълна подкрепа при избора и използването на продуктите, както и при изготвянето на хигиенни планове. Всички наши продукти отговарят на съответните норми и актуалното законодателство.
...квалифициран персонал, система HACCP в производствения процес и използване на най-добрите суровини, Jopan се стреми да представи най-добрите продукти и решения на пазара, за да допринесе в партньорство за растежа на пазарния дял на своите клиенти.
КОНФЕТАРИЯ КАРЛОС ГОНСАЛВЕШ е семейна компания, която започна дейността си в производството и търговията с бисквити през 1983 година. Тя проявява стриктна грижа при избора на качествени суровини и работи в партньорство с доставчиците си с цел удовлетворяване на клиента. Спазва изискванията на Нормите за хигиена и безопасност на храните, както и внедряването на HACCP, и Системата за управление на качеството, и сертификацията си съгласно Нормите ISO 9001:2008 и ISO 22000:2005;...
Компанията BIO HERA е португалска марка, насочена към областта на здравето, благосъстоянието и хранителните добавки.
Продуктите, разпространявани от BIO HERA, се произвеждат, спазвайки изискванията на GMP (Добри производствени практики) и съгласно правилата на HACCP (Сертификация на анализа на опасностите и критичните контролни точки), което позволява да се демонстрира ангажиментът към безопасността на храните и удовлетвореността на клиента.
... безопасностните норми и хранителните вериги в съответствие с закона, оборудването трябва да притежава CE сертификати в съответствие с законодателството, а потребителят трябва да спазва нормите HACCP (Анализ на опасностите и критични контролни точки), за да гарантира производството на храни с висока безопасност.
• Инсталация или монтаж на продаденото оборудване
• Обучение на клиента, правилна употреба и поддръжка от страна на потребителя
• Техническа помощ за оборудване, което представляваме...
...пастетите, готовите ястия и сирената. Продуктите на PROBAR се обработват при най-високи условия на хигиена и безопасност на храните. Методологията HACCP гарантира нашите ангажименти за качество. PROBAR изнася за цяла Европа и вече е представена в страните с португалски език. Искаме да иновираме и да отговорим на нуждите на пазара, затова винаги търсим да развиваме партньорства с нови клиенти.
Метас, Уинипесоал, Лда предлага услуги в областта на: Медицината на труда, Хигиена и безопасност на труда, HACCP, Лечебна медицина, Клинични анализи, Планове за спешни случаи. Търгува с Лични предпазни средства, разнообразна сигнализация, артикули и хигиенни продукти за компании (напр. диспенсери за ръкавици, детергенти, тоалетна хартия и др.); материали за предотвратяване и борба с пожари (напр. пожарогасители и стойки, системи за откриване на пожар, маркучи и др.).
Фирма Vip Gel, lda е основана през 1990 г. и е компания за търговия и разпределение на хранителни продукти в областта на замразените храни, с внедрена система HACCP. Ние поемаме ангажимент пред всички клиенти за бърза доставка, НАЙ-ДОБРО КАЧЕСТВО и НАЙ-ДОБРА ЦЕНА. Основната продукция на Vip Gel са закуските, като рижоли с месо, рижоли с скариди, рижоли с прасенце, рижоли с пиле, крокети с месо...