...Нарът, отглеждан с внимание през цялата година, се събира в сезона си и се пресова с грижа, след което сокът се извлича и концентрира при ниска температура под вакуум. Получава се 100% нар екстракт. Не съдържа никакви добавки, захар или консерванти, освен наров сок. Поради производствения процес, при който сокът се нагрява до максимум 65 градуса под вакуум, вкусът, ароматът и хранителните стойности са запазени. HMF стойността е много ниска.
Съставки: 100% Нар Сок (Не съдържа захар)
HMF Стойност: 23.7mg/kg (Гранична стойност < 50)
Нетно: 250 мл...
... продуктите ни няма химически или синтетични сгъстители, консерванти, аромати за увеличаване на вкуса, глюкозен/царевичен сироп, изкуствени подсладители и хранителни оцветители. Разнообразието на нашите продукти включва; обикновен лукум, лукум с аромат на нар, лукум с ядки (фисташки, бадеми, орехи, лешници) и др.
...мащерка, кестен). - Група меласа (грозде, черница, черна черница, рожков). - (ябълково-вино-бяло) оцет. - лимонов сок (алтернатива). Фабрика ВАРАНЛАР в Турция за производство на конфитюри, мед, сироп от мед, оцет, меласа от нар, шоколад с лешници. Изнасяме продуктите си в различни държави.