...Бялото масло е прецизно обработено минерално масло, характеризирано с високото си ниво на рафиниране. То основно се състои от наситени алифатни и алициклични неполярни въглеводороди. Тези масла са по природа хидрофобни, което означава, че отблъскват водата, и практически нямат цвят, вкус или мирис. Важно е да се отбележи, че цветът им остава последователен и стабилен с времето.
Налични в: 200 литра и 20 литра
Код на артикула: VI8-3530 (15 BP80), VI5-3531 (68 BP350)...
...PorsiOn и уникалният танц на макарони и сирене
Покрити с перфектната комбинация от чедър и босилек, замразените топки Mac & Cheese предлагат ресторантско качество на вкусово изживяване у дома. Насладете се на този специален вкусс PorsiOn! Насладете се на съвършенството с всяка хапка.
Препоръка за приготвяне на замразени топки Mac & Cheese
Приготвяне: Поставете в предварително загрята на 180°C фритюрник или горещо дълбоко масло, без размразяване, и пържете в продължение на 3-4 минути. След като се отцедят в кошница за фритюрник или на цедка, оставете да починат 1-2 минути преди сервиране.
...Нашите зехтини с марка OliveOilsLand®, произведени с техника на студено пресоване в нашето съоръжение, където стандартите за безопасност на храните се защитават на най-високо ниво и в неръждаеми резервоари, които не контактуват с въздуха, предлагат приятно усещане на небцето с уникалния си вкус. Те също така са известни сред хората като Вкуса на Егейското зехтин.
Естествено екстра върджин зехтин...
...Лампантно зехтин, с безплатна киселинност над 2%, който изисква процес на рафиниране, преди да може да бъде консумиран.
Лампантното масло е най-ниският клас на екстра върджин зехтин. То не е подходящо за човешка консумация. Има естествена киселинност и може също да има неприятен вкус и аромат.
... направени. Adel ALTAMIMI Food предоставя всякакъв вид гаранция.
Тази мазнина е устойчива на 240 °C. Готварската мощност е 4 пъти по-висока от другите растителни масла. Освен това, можете да сложите максимум 600 г от това масло в ястието, където слагате 1 кг растително масло. Можете да пържите поне 10 пъти при 160 - 180 градуса.
То готви бързо както вътре, така и отвън на материала. Неговият вкус не може да се сравни с никакво растително масло. Ще се уверите сами, когато го опитате.
Киселинност: Макс. 0,5%...
... кожа и е важен компонент в индустриите за висококачествена козметика.
Характеристики на хранителното масло
То се приготвя чрез пресоване на плодовете след печенето им и печене и пресоване на остатъка от първото пресоване на студено. Това масло може да се отличи с червеникаво-кафявия си цвят и силната, остър и ясна миризма. Цената му е сравнително по-ниска. Това масло има вкус, който съчетава...
...-9) и линолова киселина (Омега-6). Масленото съдържание на семената варира от 22% до 36% (средно 28%); ядката съдържа 45–55% масло. Изразеното масло е с цвят на светъл кехлибар и с мек и приятен вкус; рафинираното масло е бледожълто. Загубите при рафиниране са ниски и маслото има добри качества за съхранение с лека тенденция за промяна на вкуса. Рафинираното слънчогледово масло съдържа значителни...
...То се предлага на пазара в съответствие с следните наименования и определения. Идеално за пържене, тъй като запазва характеристиките си дори при високи температури.
Вкус: Балансиран Киселинност: По-малко от 1 % Точка на димене: 460°F / 238°C...
...Маслините се берат от южната част на региона Мраморно море в Турция през периода, когато количеството на полифенолите е най-високо, и се предлагат за продажба като нефилтрирани, използвайки метода на студеното пресоване. Маслиновото масло от ранна реколта, натурално екстра върджин, е с високо съдържание на вкус и има свежи плодови аромати, неузрели бадеми и зелени ябълки. Когато опитате маслото от маслини Nil Queen, ще усетите аромата на земя и природа.
...Разбираме значението на вкуса и как той може да подобри общото изживяване с продукта. Независимо дали става въпрос за храни и напитки, козметика или дори лекарства, нашият екип от експерти по вкус и учени работи неуморно, за да разработи и предостави перфектни вкусови профили, които ще оставят трайно впечатление у вашите клиенти.
...Наричани понякога Златна стриди, те приличат на букет от красиви жълти цветя и ухаят на прясно нарязан диня. Когато се сотират в масло, имат вкус, подобен на печени кашу. Жълтият цвят изчезва, като се превръща в златисто кафяво, докато се готвят, но гъбите са нежни и тънки, могат да се ядат сурови и наистина могат да бъдат впечатляваща годна за консумация гарнитура.
... нищо освен вода и сол. В нашите продукти не влизат химикали, консерванти или добавки. Маслините ни се ферментират само със сол и вода и се опаковат след периоди до една година. • Натурално ферментира, • Не се използват никакви химикали, • Висок процент аромат, • Ферментира без никакви добавки освен сол, оставяйки се да почива в естественото си състояние за дълго време, придобива вкус и изящество, • Полученият продукт е с високо качество.
...Кавлак Първо Брано Студено Пресовано Зехтин е зехтин с ароматен вкус и интензивен аромат на зелени маслини, получен от маслини от региона Едремит в най-голямата фабрика за студено пресован зехтин с каменна преса в Турция.
Кавлак Първо Брано Студено Пресовано Зехтин се произвежда чрез смилане в каменни мелници и суха преса, след което се бутилира или се налива в кенчета без човешка намеса и се...
...Лавровите листа (известни също като дафинови листа) са родом от източния средиземноморски регион. Лавровото или дафиновото дърво е ароматно вечнозелено дърво или голям храст, достигащ 10 – 18 м. височина. То произхожда от Мала Азия, но по-късно се разпространява в Средиземно море и други страни с подходящ климат.
Дафиновите листа се използват заради своя вкус в готвенето и са подправка, която...
... предотвратяване на проблеми като подуване и газове.
- Ако се запържи в масло преди добавяне към ястия, придава вкус на маслото и помага за подобряване на вкуса на ястията.
- Дъвченето на семена от кимион след хранене подпомага храносмилането.
...Слънчогледовото масло, комбинирано с оцет и сол, подобрява вкуса. Един от най-класическите, но обичани вкусове на морските дарове е аншоа, която присъства на вашите маси в маринована форма с уникалния си вкус.
...„Олгунка“ е нова вкусова изненада от залива Едремит…
Този регион е заобиколен от планината Ида, която защитава маслиновите дървета от вредни ветрове, подобно на естествен ветроупор.
Влажният, хладен морски бриз от северната част на Егейско море обгръща маслиновите дървета с защитна мъгла.
Маслиновото масло, получено от зрелия маслинов harvest в този регион след средата на декември, е прозрачно...
...Чушките Марас обикновено се срещат само смлени и, за разлика от повечето чили на люспи, с които може да сте запознати, не са напълно сухи. Чушките Марас са известни със своя богат, сложен и леко сладък вкус.
Чушките Марас, регистрирани семена от чушки, принадлежащи на региона Кахраманмараш (ТУРЦИЯ), се отглеждат и сушат в Марас, който има най-подходящите климатични условия за тези семена. Чушките, приготвени с добавяне на подходящо количество сол и масло, се наричат чушки Марас.
...Смес за Брауни на Шефа; Смес за Брауни е лесна за употреба смес, създадена за постигане на брауни с перфектен вкус и вид, която също така запазва свежестта си за дълго време.
Смес за Брауни на Шефа; 1000 г.
Яйце 400 г.
Масло 400 г.
Вода 100 г.
Праховата смес за Брауни на Шефа, маслото, яйцето и водата се разбиват заедно в миксер в продължение на 5 минути на постоянна нормална скорост. След...
Като член на групата Каваф, Le paon започна да произвежда шоколад в Турция с екип от специалисти, обучавани както в страната, така и в чужбина от 1991 година. В Le paon, производството на шоколад е вид изкуство, което означава уникален вкус и превъзходен метод на производство. Гордеем се, че използваме най-висококачествено какаово масло, какаова маса, захар и мляко. Премиум съставките се смесват...
Нашата компания произвежда масло и разновидности на масло от 1964 година. Вече три поколения продължаваме производството, без да компрометираме качеството на продуктите, и предлагаме натурално, без добавки маслос отличен вкус. Производството е одобрено от Министерството на земеделието и храните на Турция.
...рибай, печено говеждо и др.),
масло: оментум масло,
подправки: истински чесън (не чесън на прах), внимателно подбрани подправки, морска сол и естествени животински черва,
освен това, не се използват допълнителни продукти, изкуствени и синтетични добавки.
Каним ви да опитате нашия суджук, за да предадем наследения естествен вкус на бъдещите поколения, оставяйки незабравим вкус в устата ви.
... маслината. Човечеството отглежда повече от 2500 сорта маслини по целия свят от повече от 4000 години. Само 10% от произведеното масло е клас екстра върджин. BSNS Tarım осъзнава, че органичното отглеждане на маслини е заем към природата и действа в съответствие с това, произвеждайки зехтин с най-високи стандарти. Чрез обработка на събраните маслини в зависимост от сорта им с метода на студено...
...В момента обслужваме 21 магазина и 5 града в Турция и доставяме най-вкусния "Йешил/Зелен" на света. Като семейство на "Йешил Кюнефе", сме на ваше разположение с всички наши клонове, без да компрометираме разбирането си за качество и вкус.
... също така поддържаме дългосрочни бизнес отношения с нашите клиенти и глобалните доставчици на суровини. Bind Chocolate е прецизен в производствените си съоръжения. Използваме 100% какаово масло и произвеждаме 100% натурални ръчно изработени шоколади с уникален вкус. Комбинираме различни вкусове в нашите продукти. Работим с почти всички петзвездни хотели, разположени в Турция. Също така създаваме...
... безопасност на храните.“
Вкус… Наситена, влажна и мека текстура с интензивен черен шоколад, покрита с леко хрупкава коричка, детайли, които обогатяват този интензивен шоколадов вкус… В зависимост от вашия избор, можете да добавите цели лешници, фъстъци или череши и горски плодове… Като последен щрих, карамелова плънка, фъстъчено масло или червен кадифен кейк… След като опитате едно парче Brownies by Limburgia, твърдим, че сладките...
... натурални черни и зелени маслини са основни продукти на Елайв. Солените черни маслини узряват и омекотяват до пълна зрялост, използвайки морска сол, и са известни със своя богат, силен вкус. Маслените черни маслини се оставят да узреят напълно и да се развият естествено, след което се консервират смасло, за да се гарантира, че всяка маслина, която достига до масата на потребителя, е изпълнена...
... angustifolia, Масло от смирна, Масло от мирта, Масло от риган Алания, Масло от риган, Масло от червена хвойна, Масло от розмарин, Масло от градински чай трилоба, Масло от таурус мента и много други. Моля, запитайте за висококачествени, тествани чисти етерични масла за ароматерапия, парфюмерия, вкус и фармацевтични приложения.
... сътрудничество и дългосрочен бизнес. Освен това нашата компания опакова и разпространява зехтин. Зехтинът (Olea europeae L.) се получава механично, без да се прилагат химически обработки на узрелите плодове, а зеленият прозрачен течен зехтин при стайна температура е важен растителен произход, годен за консумация, с уникален вкус и аромат, който променя цвета си на жълт. Извлечен с помощта на разтворители и преминал през процеси на реестерификация (естествената структура на триглицеридите е променена), който е смесен с масла или друг тип масло, е изключен от това определение.