Турция, Konya
...Бялото масло е прецизно обработено минерално масло, характеризирано с високото си ниво на рафиниране. То основно се състои от наситени алифатни и алициклични неполярни въглеводороди. Тези масла са по природа хидрофобни, което означава, че отблъскват водата, и практически нямат цвят, вкус или мирис. Важно е да се отбележи, че цветът им остава последователен и стабилен с времето. Налични в: 200 литра и 20 литра Код на артикула: VI8-3530 (15 BP80), VI5-3531 (68 BP350)...
...PorsiOn и уникалният танц на макарони и сирене Покрити с перфектната комбинация от чедър и босилек, замразените топки Mac & Cheese предлагат ресторантско качество на вкусово изживяване у дома. Насладете се на този специален вкус с PorsiOn! Насладете се на съвършенството с всяка хапка. Препоръка за приготвяне на замразени топки Mac & Cheese Приготвяне: Поставете в предварително загрята на 180°C фритюрник или горещо дълбоко масло, без размразяване, и пържете в продължение на 3-4 минути. След като се отцедят в кошница за фритюрник или на цедка, оставете да починат 1-2 минути преди сервиране.
Турция, Izmir
...Нашите зехтини с марка OliveOilsLand®, произведени с техника на студено пресоване в нашето съоръжение, където стандартите за безопасност на храните се защитават на най-високо ниво и в неръждаеми резервоари, които не контактуват с въздуха, предлагат приятно усещане на небцето с уникалния си вкус. Те също така са известни сред хората като Вкуса на Егейското зехтин. Естествено екстра върджин зехтин...
...Лампантно зехтин, с безплатна киселинност над 2%, който изисква процес на рафиниране, преди да може да бъде консумиран. Лампантното масло е най-ниският клас на екстра върджин зехтин. То не е подходящо за човешка консумация. Има естествена киселинност и може също да има неприятен вкус и аромат.
... направени. Adel ALTAMIMI Food предоставя всякакъв вид гаранция. Тази мазнина е устойчива на 240 °C. Готварската мощност е 4 пъти по-висока от другите растителни масла. Освен това, можете да сложите максимум 600 г от това масло в ястието, където слагате 1 кг растително масло. Можете да пържите поне 10 пъти при 160 - 180 градуса. То готви бързо както вътре, така и отвън на материала. Неговият вкус не може да се сравни с никакво растително масло. Ще се уверите сами, когато го опитате. Киселинност: Макс. 0,5%...
Турция, Agadir🇲🇦
... кожа и е важен компонент в индустриите за висококачествена козметика. Характеристики на хранителното масло То се приготвя чрез пресоване на плодовете след печенето им и печене и пресоване на остатъка от първото пресоване на студено. Това масло може да се отличи с червеникаво-кафявия си цвят и силната, остър и ясна миризма. Цената му е сравнително по-ниска. Това масло има вкус, който съчетава...
Други Продукти
Зехтин
Зехтин
Турция, Mamaris
...-9) и линолова киселина (Омега-6). Масленото съдържание на семената варира от 22% до 36% (средно 28%); ядката съдържа 45–55% масло. Изразеното масло е с цвят на светъл кехлибар и с мек и приятен вкус; рафинираното масло е бледожълто. Загубите при рафиниране са ниски и маслото има добри качества за съхранение с лека тенденция за промяна на вкуса. Рафинираното слънчогледово масло съдържа значителни...
...Маслините се берат от южната част на региона Мраморно море в Турция през периода, когато количеството на полифенолите е най-високо, и се предлагат за продажба като нефилтрирани, използвайки метода на студеното пресоване. Маслиновото масло от ранна реколта, натурално екстра върджин, е с високо съдържание на вкус и има свежи плодови аромати, неузрели бадеми и зелени ябълки. Когато опитате маслото от маслини Nil Queen, ще усетите аромата на земя и природа.
Турция, Gaziantep
...Разбираме значението на вкуса и как той може да подобри общото изживяване с продукта. Независимо дали става въпрос за храни и напитки, козметика или дори лекарства, нашият екип от експерти по вкус и учени работи неуморно, за да разработи и предостави перфектни вкусови профили, които ще оставят трайно впечатление у вашите клиенти.
Турция, Denizli
...Наричани понякога Златна стриди, те приличат на букет от красиви жълти цветя и ухаят на прясно нарязан диня. Когато се сотират в масло, имат вкус, подобен на печени кашу. Жълтият цвят изчезва, като се превръща в златисто кафяво, докато се готвят, но гъбите са нежни и тънки, могат да се ядат сурови и наистина могат да бъдат впечатляваща годна за консумация гарнитура.
Турция, Manisa
... нищо освен вода и сол. В нашите продукти не влизат химикали, консерванти или добавки. Маслините ни се ферментират само със сол и вода и се опаковат след периоди до една година. • Натурално ферментира, • Не се използват никакви химикали, • Висок процент аромат, • Ферментира без никакви добавки освен сол, оставяйки се да почива в естественото си състояние за дълго време, придобива вкус и изящество, • Полученият продукт е с високо качество.
Турция, Gemlik / Bursa
...Кавлак Първо Брано Студено Пресовано Зехтин е зехтин с ароматен вкус и интензивен аромат на зелени маслини, получен от маслини от региона Едремит в най-голямата фабрика за студено пресован зехтин с каменна преса в Турция. Кавлак Първо Брано Студено Пресовано Зехтин се произвежда чрез смилане в каменни мелници и суха преса, след което се бутилира или се налива в кенчета без човешка намеса и се...
...Лавровите листа (известни също като дафинови листа) са родом от източния средиземноморски регион. Лавровото или дафиновото дърво е ароматно вечнозелено дърво или голям храст, достигащ 10 – 18 м. височина. То произхожда от Мала Азия, но по-късно се разпространява в Средиземно море и други страни с подходящ климат. Дафиновите листа се използват заради своя вкус в готвенето и са подправка, която...
... предотвратяване на проблеми като подуване и газове. - Ако се запържи в масло преди добавяне към ястия, придава вкус на маслото и помага за подобряване на вкуса на ястията. - Дъвченето на семена от кимион след хранене подпомага храносмилането.
Турция, Kayseri
...Слънчогледовото масло, комбинирано с оцет и сол, подобрява вкуса. Един от най-класическите, но обичани вкусове на морските дарове е аншоа, която присъства на вашите маси в маринована форма с уникалния си вкус.
Турция, Adana
...„Олгунка“ е нова вкусова изненада от залива Едремит… Този регион е заобиколен от планината Ида, която защитава маслиновите дървета от вредни ветрове, подобно на естествен ветроупор. Влажният, хладен морски бриз от северната част на Егейско море обгръща маслиновите дървета с защитна мъгла. Маслиновото масло, получено от зрелия маслинов harvest в този регион след средата на декември, е прозрачно...
Турция, Mersin
...Чушките Марас обикновено се срещат само смлени и, за разлика от повечето чили на люспи, с които може да сте запознати, не са напълно сухи. Чушките Марас са известни със своя богат, сложен и леко сладък вкус. Чушките Марас, регистрирани семена от чушки, принадлежащи на региона Кахраманмараш (ТУРЦИЯ), се отглеждат и сушат в Марас, който има най-подходящите климатични условия за тези семена. Чушките, приготвени с добавяне на подходящо количество сол и масло, се наричат чушки Марас.
Турция, Istanbul
...Смес за Брауни на Шефа; Смес за Брауни е лесна за употреба смес, създадена за постигане на брауни с перфектен вкус и вид, която също така запазва свежестта си за дълго време. Смес за Брауни на Шефа; 1000 г. Яйце 400 г. Масло 400 г. Вода 100 г. Праховата смес за Брауни на Шефа, маслото, яйцето и водата се разбиват заедно в миксер в продължение на 5 минути на постоянна нормална скорост. След...
Съответстващи продукти
Смес за брауни
Смес за брауни
Други Продукти
Суфле смес
Суфле смес
Турция, Istanbul
Като член на групата Каваф, Le paon започна да произвежда шоколад в Турция с екип от специалисти, обучавани както в страната, така и в чужбина от 1991 година. В Le paon, производството на шоколад е вид изкуство, което означава уникален вкус и превъзходен метод на производство. Гордеем се, че използваме най-висококачествено какаово масло, какаова маса, захар и мляко. Премиум съставките се смесват...
Турция, Malatya
Нашата компания произвежда масло и разновидности на масло от 1964 година. Вече три поколения продължаваме производството, без да компрометираме качеството на продуктите, и предлагаме натурално, без добавки масло с отличен вкус. Производството е одобрено от Министерството на земеделието и храните на Турция.
Турция, Afyonkarahisar
...рибай, печено говеждо и др.), масло: оментум масло, подправки: истински чесън (не чесън на прах), внимателно подбрани подправки, морска сол и естествени животински черва, освен това, не се използват допълнителни продукти, изкуствени и синтетични добавки. Каним ви да опитате нашия суджук, за да предадем наследения естествен вкус на бъдещите поколения, оставяйки незабравим вкус в устата ви.
... маслината. Човечеството отглежда повече от 2500 сорта маслини по целия свят от повече от 4000 години. Само 10% от произведеното масло е клас екстра върджин. BSNS Tarım осъзнава, че органичното отглеждане на маслини е заем към природата и действа в съответствие с това, произвеждайки зехтин с най-високи стандарти. Чрез обработка на събраните маслини в зависимост от сорта им с метода на студено...
Турция, Talas/kayseri
...В момента обслужваме 21 магазина и 5 града в Турция и доставяме най-вкусния "Йешил/Зелен" на света. Като семейство на "Йешил Кюнефе", сме на ваше разположение с всички наши клонове, без да компрометираме разбирането си за качество и вкус.
Турция, Istanbul
... също така поддържаме дългосрочни бизнес отношения с нашите клиенти и глобалните доставчици на суровини. Bind Chocolate е прецизен в производствените си съоръжения. Използваме 100% какаово масло и произвеждаме 100% натурални ръчно изработени шоколади с уникален вкус. Комбинираме различни вкусове в нашите продукти. Работим с почти всички петзвездни хотели, разположени в Турция. Също така създаваме...
Турция, Izmir
... безопасност на храните.“ Вкус… Наситена, влажна и мека текстура с интензивен черен шоколад, покрита с леко хрупкава коричка, детайли, които обогатяват този интензивен шоколадов вкус… В зависимост от вашия избор, можете да добавите цели лешници, фъстъци или череши и горски плодове… Като последен щрих, карамелова плънка, фъстъчено масло или червен кадифен кейк… След като опитате едно парче Brownies by Limburgia, твърдим, че сладките...
... натурални черни и зелени маслини са основни продукти на Елайв. Солените черни маслини узряват и омекотяват до пълна зрялост, използвайки морска сол, и са известни със своя богат, силен вкус. Маслените черни маслини се оставят да узреят напълно и да се развият естествено, след което се консервират с масло, за да се гарантира, че всяка маслина, която достига до масата на потребителя, е изпълнена...
Турция, Mugla
... angustifolia, Масло от смирна, Масло от мирта, Масло от риган Алания, Масло от риган, Масло от червена хвойна, Масло от розмарин, Масло от градински чай трилоба, Масло от таурус мента и много други. Моля, запитайте за висококачествени, тествани чисти етерични масла за ароматерапия, парфюмерия, вкус и фармацевтични приложения.
Турция, Adana
... сътрудничество и дългосрочен бизнес. Освен това нашата компания опакова и разпространява зехтин. Зехтинът (Olea europeae L.) се получава механично, без да се прилагат химически обработки на узрелите плодове, а зеленият прозрачен течен зехтин при стайна температура е важен растителен произход, годен за консумация, с уникален вкус и аромат, който променя цвета си на жълт. Извлечен с помощта на разтворители и преминал през процеси на реестерификация (естествената структура на триглицеридите е променена), който е смесен с масла или друг тип масло, е изключен от това определение.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play