... горещи напитки са изработени от висококачествена неръждаема стомана. Благодарение на непрекъснатото въртене на смесителната палета, течната консистенция се поддържа и не се образуват бучки. Нивото на водата в системата "BAIN-MARIE" може да се наблюдава от външната страна на корпуса. Благодарение на затворената система за отопление на водата "BAIN-MARIE", няма загубана водна пара, нивото на водата се...
... причинява повреди на оборудването.
Характеристики на въздушните сушилни с десикант под високо налягане 50 бара
Стандартни аксесоари:
- Има електронен контрол.
- Дълготрайни пневматични вентили от европейски произход.
- Високоефективна активна алумина.
- Заглушители за отработен въздух, произведени в Америка и Япония.
- Филтри за входящ и изходящ въздух.
- Система за отводняване на вода без загубана...
...)
• Вътрешен котел с капацитет 10 Ml
• Пране на вътрешността и външността на същата машина с една и съща машина (без загубана енергия)
• Капацитет на резервоара до 33 Л
• Машина с мощност 15 kW
• Една машина е и за суха пара. (Сухата пара осигурява специално почистване за електронни компоненти и гърди.)...
... запази свежестта си. Освен това, то трябва да бъде защитено от загубана аромат, вкус и мирис.
С помощта на кафе вентила, свежо печеното кафе може да освободи CO2 газ, който се образува в опаковката, без да влиза в контакт с кислород и водна пара.
В заключение, използвайки вентили в опаковките, ние осигуряваме запазването на свежестта, аромата, вкуса и мириса на кафето, както в първия ден.
... извита ламарина.
- Входно-изходни дюзи на корпуса, осигуряващи входа и изхода на течността.
- Глави и главни дюзи, осигуряващи входа и изхода на течността от страната на тръбите.
- Фланци, позволяващи закрепването на огледалата и главите.
- Поддържащи крака, улесняващи монтажа на еşanjör в най-подходящата зона.
- Изолация, направена за предотвратяване назагубана топлина на външната повърхност...
...EMA предлага разнообразие от демистър подложки, включително подложки с метална мрежа и филтърни демистър подложки за различни процесни съоръжения, обработващи течности и пари. Поради пренасянето на течни частици от газ или пара, наречено ентрейнмънт, е често срещано в разделянето на газ и течност. Това води до загубана материал и неблагоприятно влияе на оперативната ефективност на системата...
... бутон и автоматично се изключва, когато процесът е завършен. Остава само да се насладите на удоволствието.)
** МИКРОКОНТРОЛИРАН ДИГИТАЛЕН КОНТРОЛЕР (Контролният панел е проектиран с ДИГИТАЛЕН СЕНЗОР с прецизност, която не се среща при подобни устройства (1°C))
** НЯМА ПАРА, МИРИС, ДИМ
** СИСТЕМА С ДОЛНО ОТВЕЖДАНЕ (Друг фактор, който значително влияе на ефективността на котела, е позицията на комина над котела. При котли с горно отвеждане, изгорелите газове излизат от комина, без да предадат топлината на котела. Температурата на комина е висока, което води до загубана гориво.)...
...Непряко отопление и конвекция с горещ въздух за готвене. Балансирано и хомогенно готвене. Преден панел и корпус за готвене от неръждаема стомана AISI 304. Температура на готвене 200-300 °C. Опция за заключващ механизъм, предотвратяващ случайно отваряне на вратата. Устройство за отводняване на излишната пара в готварската камера. Опция за производство напара с бутилки или плочи. Отлична изолация, предотвратяваща загубана енергия.
След като клапанът за кафе е изпечен, опакованите кафета не трябва да бъдат изложени на кислород, влага и светлина, за да се запази тяхната свежест. Трябва също така да бъдат защитени от загубана аромат, вкус и мирис. Клапанът за кафе функционира, за да евакуира образувания CO2 газ в опаковката, без да позволява на току-що изпечените кафета да влизат в контакт с кислород и водна пара. В резултат на това осигуряваме запазването на свежестта, аромата, вкуса и миризмата на кафето в първия ден, като използваме клапани в опаковката.