...Портокалов оцет, произведен чрез естествена ферментация;
- Не съдържа консерванти.
- Не е филтриран.
- Съдържа утайка.
- Съдържа витамин C, витамин B и витамин E.
- Богат е на минерали като фосфор, магнезий и калий.
- Стимулира черния дроб.
- Улеснява храносмилането.
- Успокоява нервите и облекчава умората.
... нуждаят от зимен студ, за да се развиват. Растението започва да цъфти през май, а реколтата се събира между средата на октомври и ноември. В Черноморския регион температурата е ниска поради излишните валежи. Затова узряването също се удължава до декември. Плодът е месест, зелен на цвят и многосемен, предпочита се, защото съдържа витамини A, E, K и минерали като калций, цинк, магнезий, както и високо съдържание на фибри. Подпомага храносмилателната система, полезно е за здравето на сърцето и осигурява защита срещу очни заболявания. Дневната нужда от витамин C може да се задоволи с 1-2 кивита.
...ЗЛАТЕН БЛОК ЗА ГОВЕЖДО МЕСО; В допълнение към елементите, необходими за животните за угояване, той съдържа и витаминен състав.
В допълнение към поддържането на растежа на костите, калций, фосфор и магнезий са незаменими за нервната проводимост и за получаване на енергия от гликоген.
Витамин А подпомага образуването на епителна тъкан и нервни клетки, предотвратявайки дегенерацията на тези клетки...
... подходяща за отглеждане на смокини. Поради тази причина най-вкусните и специални смокини се отглеждат в Турция.
Сушената смокиня съдържа витамин A, C, калций, калий и магнезий. Тя има много предимства за здравословния живот. Подпомага имунната система и ви защитава в студено време. Смокините осигуряват енергия, имат добър ефект върху черния дроб, понижават високото кръвно налягане и имат положителен ефект при диабет с факта, че понижават инсулина. Освен това подпомагат клетъчното развитие благодарение на богатото разнообразие от аминокиселини, използвани по време на синтеза на протеини.
... висока хранителна стойност. Освен това съдържат основни витамини и минерали, като витамин B и магнезий.
Червените лещи могат да се използват в широк спектър от рецепти, включително супи, основни ястия, салати и вегетариански ястия. Те могат да се готвят бързо поради относителната си устойчивост при готвене.
Можем да предоставим опаковка в съответствие с нуждите и изискванията на клиента. Ако имате...
... целия ден. Натуралното авокадо масло с високо съдържание на олеинова киселина, като съставка на мастните киселини, е едно от най-полезните масла с висока абсорбция за кожата. Особено съдържа витамин E, витамин A и D витамини, ниацин (витамин B3), биотин (витамин B7, иначе казано, витамин за красота) като съставки. Авокадото има по-високо съдържание на минерали в сравнение с другите плодове...
...Това е ядливо зърнено растение, направено от 100% дурум пшеница.
Размерът на зърното е 2.2-3 мм.
То е един от най-важните източници на храна в света.
Много е богато на хранителни вещества, като витамин B1, магнезий, желязо, протеини и фибри.
Без холестерол.
Не абсорбира радиация и е устойчиво на радиация.
...светложълтата си кора и кехлибарената си вътрешност.
Ядливата смокиня е едно от първите растения, отглеждани от хората. Смокините са сред най-богатите растителни източници на калций и фибри. Според данни на USDA за сорта Мишън, сушените смокини са най-богати на фибри, мед, манган, магнезий, калий, калций и витамин К, в съответствие с нуждите на човека. Те съдържат по-малки количества от много други...
...Шипковото сладко е богато на витамини C, P, A, B1, B2, E и K, както и на минерали като калий, натрий, калций, фосфор и магнезий. 100 г шипково сладко съдържа количество витамин C, равно на това в кутия портокали. Освен това, шипковото сладко съдържа 30-40 пъти повече витамини от лимон и домат, и 300 пъти повече от ябълка. В повечето европейски страни то се използва като суровина за лекарства...