...Малките месни тортелини са истински шедьовър на италианската кулинарна традиция, емблема на гастрономичната култура на Емилия-Романя. Тестото се разточва до минимална дебелина, придавайки на тези малки и елегантни тортелини уникална лекота и деликатност. Плънката е баланс между месо, варен шунка, мортадела и щипка индийско орехче. Всяка съставка е внимателно подбрана и дозирана, за да се гарантира интензивен и вкусен финален вкус.
....Съставки
съставки на тестото
брашно от мека пшеница, семолина от твърда пшеница, яйца (11,7% от крайния продукт), вода.
съставки на плънката
галета (брашно от мека пшеница, вода, сол) подготовка на месо (говеждо месо, свинско месо, сол, брашно от мека пшеница, аромати от суров шунка (3% от крайния продукт) (свинско месо, сол, подправки), палмово масло, картофени флейкове, суроватка, сол, аромати, подправки и консервант сорбинова киселина.
може да съдържа ядки и соя.
...Кутията за дегустация съдържа:
2 пакета пресни "Тортелинисшунка" (250 г на пакет)
2 пакета пресни "Равиоли с рикота и спанак" (250 г на пакет)
2 пакета пресни "Месни равиоли" (250 г на пакет)
1 пакет пресна паста "Фусили Калабрези" 500 г
1 пакет пресна паста "Скялателли Казеречи" 500 г
1 пакет пресна яйчена паста "Лазаня и Канелони" 500 г
1 пакет пресна яйчена паста "Папарделе" 500 г
1 пакет...