... устойчив и интензивен процес на торефакция. Можете да работите с машината 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Горелката с предварително смесване Low Nox работи с най-ниски емисии и най-високи производителности сред наличните горелки. Мощността и енергията са глобални проблеми за здравето на околната среда. Съществуват пет глобални екологични проблема: климатични промени, киселинност, еутрофикация, атмосферно депониране, качество на въздуха в градовете и тропосферен озон.
RBL-REI е световен специалист в оборудването за манипулиране на насипни твърди продукти. От съхранение, през зареждане/разреждане, до дозиране, претегляне и смесване, компанията разполага и с дейност, посветена на тунелното строителство. Манипулираните продукти нямат ограничения, стига да са твърди и сухи: гранулат, чакъл, торове, цимент, клинкер, въглища, варовик, зърнени култури, биомаса, сяра, ...
Ние сме EKOROAST COMPNY. Нашата компания е един от лидерите в областта на машините за оборудване. Произвеждаме машини за всички видове сушени плодове с капацитет, подходящ за изискванията на клиентите. Също така предлагаме машини за печене на кафе с различни диаметри, както и машини за чипс, закуски и драже. За повече информация не се колебайте да се свържете с нас.
Открийте изключителността на продуктите на COLIN FRUITS SECS, занаятчийски печеник, установен в Латес, в Хералт. Нашата компания предлага широка селекция от висококачествени сушени плодове, независимо дали са сурови, печени натурално или солени. Импортираме нашите продукти директно от производители от цял свят и ги печем на ръка в собствената си работилница, използвайки занаятчийски методи и тради...
...Изключително универсалните реактори LIST с единичен вал са в успешна експлоатация в широк спектър от индустриални процеси, например:
- Кристализация
- Сушене
- Разтваряне
- Основно изпарение
- Деоволатилизация
- Торефакция
- И други
Иновативният дизайн включва един смесителен вал, чиито елементи за месене се вплитат с контра-куки, прикрепени към процесната кутия, осигурявайки самоочистващ ефект...
... запазва характеристиките на традиционния метод на обработка: "класическия венециански метод", предаван от майстора торефактор, основател на компанията.
От дълго време Торефакцията Кафе дел Додж предлага в допълнение на традиционните смеси и широка селекция от чисто кафе, подходящо за традиционната италианска екстракция. Тази особеност отличава Кафе дел Додж от практиките на италианските торефакции (специализирани в различни видове смеси, но не обикновено предлагащи уникални произходи в чашата), правейки марката Кафе дел Додж разпознаваема като "торефакция на култура".
Кафе Фраси се намира в Пиза, близо до Saint Gobain, на стратегическо място близо до летището, близо до гарата, близо до паркинга за обмен на хора, близо до Aurelia Sud. То е основано след войната като кафе-торефакция, винаги в търсене на нови смеси, винен магазин (Сасикайа, Барби, Санта Кристина, Поли) и продажба на сладкиши с голямо престиж (Кафарел, Линдт, Фламини, Венки, Маджани, Панбриаконе...
...Торефакция в Тоскана, която произвежда смеси от кафе Арабика/Робуста за кафе на зърна, смляно, в капсули или в подложки. Цялата верига е вътрешна за компанията (нашият девиз е 'от зелено кафе до чашката'), и от 2016 г. произвеждаме капсули в четири различни формата: съвместими с машини Nespresso, Lavazza A Modo Mio, Lavazza Blue и Espresso Point. Асортиментът от продукти включва също инфузии и ароматизирано кафе.
...Като независим специалист в областта на технологиите за конверсия на биомаса, нашата мисия е да позволим на клиентите си да използват най-добрите налични технологии за торефакция, за да реализират потенциала на своята биомаса. Очакваме с нетърпение да чуем от вас. Ако имате въпроси или запитвания, не се колебайте да се свържете с нас на info "at" biotortech.com. BioValGroup CV е съвместно предприятие на BioTorTech BV и EucoCorporation Holding BV.
...Торефакцията "Кафе Сомбреро" от Виестре работи в сектора на кафето вече над 30 години с традиция, която остава непроменена през времето. Всъщност, нашият процес на торефакция на кафе с печене, извършвано стриктно на дърва, както повелява традицията, без да достигаме високи температури, които губят всички свойства на избраните зърна за избраната смес. Вниманието към детайлите и ефективността в обслужването на клиента допълват предложението за всеки отделен дегустатор на нашето изискано кафе. Търговия за барове/ресторанти/и всякакъв вид дейност или частно лице.
... с неповторима хармония от смеси и опит, оригинален италиански продукт, който задължително трябва да опитате! Обработката се извършва, спазвайки най-добрите традиции с барабанни печки и охлаждане на кафето с въздух, които и до днес гарантират най-добрия качествен резултат. Днес Торефакция Пама Кафе, благодарение на своя екип, иска да бъде отправна точка за културата на еспресо кафето.