...процесът на нарязване се извършва с нарязваща система и продуктите достигат опаковката за всички групирани продукти.
Продуктите, които достигат опаковката, се прехвърлят в съответната единица чрез роботизирана ръка.
Опаковъчната единица се контролира от един серво мотор.
MAX. МОЩНОСТ: 4 Kw
НАПРЕЖЕНИЕ: 380 V
MAX. ТОК: 25 A
КОНТРОЛ: PLC-екран с докосване
Изискване за компресорен въздух: 5-6 Bar...
... транспортен лента с маркировки за поставяне на панетоните на ръка и скрепер в края за почистване на възможни остатъци от тесто.\n• Машината инжектира четири панетона едновременно и инжекцията се задвижва с сервомотор.\n\nVENTAJAS:\n• Лесно за използване. Операторът поставя панетоните на маркираната лента и ги събира в края на процеса.\n• Бързо и лесно почистване благодарение на скрепера и подвижната глава за пълно почистване и дезинфекция.\n• Сигурност в работния процес.\n• Увеличение на производството: 400% в зависимост от условията и параметрите на работа."}...
...Агнолотини дел плін са малки равиоли, които се запечатват на ръка, пълнени с фондю и трюфел. Те представляват истински шедьовър на традиционната италианска кухня. Всеки агнолотини предлага уникално и изискано вкусово изживяване: деликатното яйчено тесто се разтапя в устата, разкривайки кремообразна и ароматна плънка, с фондюто, което предлага богата и обгръщаща нотка, а трюфелът повишава цялото ястие с неговия опияняващ аромат и неповторим вкус.
... маслиново дърво има острието с дължина 9 см или 12 см.
Представяне
размер на острието: 9 см
За разлика от другите кухненски задачи, рязането, нарязването, нарязването на филийки и кубчета все още се извършват предимно на ръка. Докато много от нас са модернизирали кухните си с високотехнологични тостери, смутита и бавни готварски уреди, вероятно най-древното устройство от всички, ножът, остава.
Felix...
...Миксер-домесвач-камерна машина, настолен модел, с 7,5 литров неръждаем стоманен съд и миксерна ръка, алуминиева кремомесачка и спирална домесваща ръка. С цифров програматор, три скорости, аварийно изключване, боядисан стоманен корпус. Сигурен защитен капак, разположен над съда. Двоен защитен ключ за движение на съда по време на работа или при сваляне на защитния капак. Оборотите на скоростите са...
...Специална форма "Twist" за изключителни торти
Отлична топлопроводимост за най-добри резултати при печене
Изключително незалепващо покритие "Special"
Устойчивост на температура до + 230°C
Лесно и бързо почистване на ръка
Съдържа 1700 мл вкусно тесто
Размери (Ø 22 см, височина около 9 см)
5 години гаранция за качество
Гугелхупф по различен начин? Специално оформената форма за гугелхупф "Twist" на...
...SALVA SAUS Двойна ръказа месене, работи по най-старата механична методика за месене, изключително нежна обработка на тестото, много ниско загряване на тестото, 5 различни размера на купи.
...Тези също са подобни на класическите Пиадини, но обогатени с яйца, мляко и различни други съставки. Следвайки учението на нашите баби и дядовци, количеството на използваното пълнозърнесто брашно позволява да се получи много деликатен продукт, но в същото време, пълен с вкус. Разточени на ръка според традицията на семейството.
...БУРАТА
Бурата е кремообразен млечен продукт, който изглежда подобно на моцарела и съдържа сърцевина от сметана и моцарела. Сформирана от лист тесто, след като е пълнена, тя се затваря отгоре и се завързва на ръка, за да придаде класическата си форма.
Днес тя се счита за върха на традиционното млечно производство в Пулия.
Също така е налична в различни вкусове, био и замразена (с срок на годност...
...Голямо пчелно восъчно покривало (приблизително 35 x 35 см) за запазване на свежестта на по-големи количества плодове и зеленчуци, например картофи, диня, зеле или тиква, за покриване на голяма купа - съвет: тесто с мая.
Beeofix - пчелни восъчни покривала се изработват на ръка в района на Мостфиртел в западна Австрия от рециклирани памучни тъкани. Затова всяко Beeofix - покривало е уникат и...
... вулканичен пясък. Използваният огнеупорен материал е с висока способност за натрупване и незабавно освобождаване на топлина, благодарение на високото съдържание на алуминий, идеален за бързо и непрекъснато готвене на всички видове пица.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
- Вътрешност от огнеупорен материал
- Избор между бял огнеупорен материал с високо съдържание на алуминий и тесто от Соренто за вашата неаполитанска пица...
...комбинации от съставки и размери на питките и хлебни изделия.
Нашите продукти са изработени изцяло на ръка, за еластичността и пухкавото усещане, което желаем в питката за сувлаки.
_______________________________________________________________________
Питки и Хлебни изделия
Традиционно тестоТесто с брашно от спелта
Тесто с царевично брашно
Тесто с пълнозърнесто брашно
Тесто Volcano * черно тесто
Създаваме питки във всички комбинации от съставки, размери и хлебни изделия. Издигаме вашето меню.
...) навсякъде във ФРАНЦИЯ.
Предлагаме на нашите клиенти и професионални партньори тестоза гофрети от висок клас. Ето четирите опции, които предлагаме:
- Замразени сладки или солени гофрети от Лиеж
- Пресни сладки или солени гофрети от Лиеж
- Замразени сладки или солени теста (тестоза гофрети)
- Пресни сладки или солени теста (тестоза гофрети)
Нашите гофрети се произвеждат във Франция, в Hauts-de...
... правилата и изкуството на хранителната индустрия.
Това започва още с композицията на нашето тестоза пица, което се състои от предварително тесто и по-късно добавено прясно тесто, на които – напълно "немодерно" – се дава по един цял ден за почивка, защото вкусът и удоволствието от храненето не могат да се подчинят на бързината на производството на конвейер. Разбира се, че нашето брашно идва от...
... домовете по целия свят. Ние се ангажираме да нашата философия бъде оценена и споделена от всички наши сътрудници и клиенти. Специалното тесто, оставено да втасва с търпение, след това се разточва на ръка и се обогатява с внимателно подбрани съставки от най-добрите. Нашата цел е да предлагаме автентични и вкусни продукти, готови за консумация на нашите маси. ЗАМОЗДЕНАТА ПИЦА е създадена, за да отдаде...
В ARTEMA произвеждаме всякакви съдове и принадлежности за обществено хранене от дърво. Дървени чинии. Чинии за октопод. Дъски с дръжка и без дръжка в различни форми и размери. Дъска за сосове. Подложки. Нож за хляб. Хлебници. Чиния заръка. Коктейлна чиния. Хаванче. Купи. Ролка тесто. Тестомесачка. Килими. Чук за месо. Чук за морски дарове. Индустриален чук. Държач за салфетки. Държач за руло...
... вашите нужди! MERAND е френски специализиран производител на работни инструменти за обработка на тесто. Историята на тази семейна компания датира от 1954 година, когато е произведена първата машина за работа с багети Sprint. Тази машина беше истинска революция, тъй като тогава хлебарите все още трябваше да обработват тестото на ръка. Голямо предизвикателство: да се постигне механичният процес на...
... клиенти. Специалното тесто, оставено да втасва с търпение, след това се разточва на ръка и се обогатява с внимателно подбрани съставки от най-добрите. Нашата цел е да предлагаме автентични и вкусни продукти, готови за консумация на нашите маси. ПИЦА ЗА ЗАМОК е създадена, за да отдаде почит на един от най-класическите и вечни италиански продукти, символът на нашата прекрасна страна "Пицата".
...Защо и вие трябва да изберете дистрибуцията на "Алпенкнедли": защото ние произвеждаме истинските, ръчно оформени и предварително сварени кнедли (от хлябно тесто) за големи кухни, столови, болници, ресторанти, както и за търговия на дребно и едро с храни. Пухкаво хлябно тесто може да се произведе само на ръка с оптимално качество. Също така, тегленето и порционирането се извършва на ръка, за да не...