Произходящ от Корсика, шеф Жан-Мишел Керци иска чрез своите творения да сподели любовта си към продуктите на своя остров. Изобретател на конфитюра на основата на Брокиу (корсиканско прясно сирене), шефът ни предлага кулинарно пътуване в корените си. Гамата "O Mà" е много разнообразна и варира от сладки удоволствия (конфитюри, пасти за намазване, ароматизирани захари, сладкиши) до солени удоволстви...
...Този био черен пипер, известен също като пиперТеличери, произхожда от региона Малабар (или Керала) в Индия. Съществува стандарт за премиум качество на черен пипер, наречен TGSEB, в зависимост от калибъра и силата. Нашият пипер е маркиран като TGSEB Специал, тъй като надминава това вече премиум качество, с изключителни зърна и дървесен аромат. Зърната имат плътност от около 580+ грама/литър (обикновено 620+ г), което означава, че нашият био черен пипер Малабар заключва най-силните аромати в всяко от зърната си.
Аромат: Пипер, Лимон, Дървесен
Произход: Малабар, Югоизточна Индия...
...Tellicherry von pure! Подправки - истински черен пипер от Индия
pure! Tellicherry пипер в подправъчната кутия
Истинският черен Tellicherry пипер идва от малък регион на западноиндийското крайбрежие на Малабар. Само черен пипер от тази област носи името Tellicherry пипер.
Черните пиперки са с по-изразителен вкус, тъй като Tellicherry пиперът се прибира само малко преди процеса на узряване. Големите пиперки се подбират на ръка и са ценени по целия свят от готвачи и гурмани.
Тегло на артикула: 55 г...
...Класическа подправка за силен, лесно смилаем хляб, едро, цели зърна
Смес от подправки по собствена рецепта и производство от най-добрите подправки!
За подправяне на силни хлябове и хлебчета от всякакъв вид.
Съставки: кориандрови семена, анасон, копър, кимион, черен кимион, семена от сминдух, пиперТеличери
Без захар, сол, консерванти и без изкуствени аромати
Подправка за хляб – Подобрителят на...
Една компания за подправки, пионер, задаваща тенденции. Ние избираме най-добрите и ги превръщаме в ароматни подправки. Каква разлика прави, ако анасонът липсва семенце? Или дали черният пипер е от Танзания или от Теличери? Или дали ванилията е от Мадрид или от Мадагаскар? Или дали канелата се отглежда в Рангун вместо в Сайгон? Какво значение има, кой го забелязва? Вероятно няма да усетите...