Маïski принадлежи на Plukon Food Group, един от основните играчи на европейския пазар на птиче месо. Предлагаме ви разнообразие от пилешко месо, сурови препарати, предварително приготвени продукти, готови за консумация ястия, предварително сварени зърнени храни и кулинарни сосове. Нашето производство спазва стандартите HACCP и разполагаме с сертификат IFS Higher level! Освен това защитаваме белгий...
... винификация, комбинираща наследствени знания с модерни технологии
СОРТОВЕ ГРОЗДЕ
Merlot
Cabernet Sauvignon
Cabernet Franc
ЗАБЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ
Roumaguet Bordeaux Rouge представя красив рубиненочервен цвят с приятен букет от червени плодове и нотка подправки. Вкусът е гладък и кръгъл, преминаващ в приятно плодово завършване.
ПАРИРАНЕ С ХРАНА
Roumaguet прекрасно се съчетава с гриловано говеждо, телешкабланкет или дори тарталети с червени плодове.
Сервирайте между 16°C и 18°C.
... аромати на червени плодове, леки аромати на подправки, леки аромати на средиземноморска растителност.
Съчетания с храна и вино
Бавета с шалот, Агнешка котлет, Бланкет от телешко, Телешка ескалопа, Свинско печено
Температура на сервиране: 11° - 12°
Цвят: Розе
Сорт: Гренаш, Сира
Плодовете на Гренаша, съчетани с подправките на Сира
Алкохол: 14%
Съдържание: 75 cl (бутилка)...
... основата на френско месо, агне (черна порода от Веле), телешко от Веле и Форез, фин говеждо от Мезенк, свинско от Висока Лоара. Телешка глава, свински крака, мауш лозерийска, поте овенгат, пиле в тенджера, бланкет от телешко. Асортимент от традиционни френски сосове, сос гриби, сос меурет, сос равигот, зелен сос, сос мадера, сос на дявола, айоли Асортимент от песто с билки, песто с див чесън, песто с коприва. Сос, грави сос, продукт от Франция, традиционна френска кухня, приготвена от готвач. Работа по поръчка.