...-малко сяра, влага и пепел и предоставят около два пъти по-висока отоплителна стойност. Трупите за огън също така са по-лесни за запалване, използване и съхранение в сравнение с дървата за огрев.
Всеки Instant Light Logs е опакован в печатна хартия, която може да се използва и като запалител. Можем да доставим трупи за огън с тегло от 700 г до 1300 г.
Имаме няколко логистични опции, в зависимост от...
...ТИП МАШИНА: MYCOM, STORK, FREUND, …
Производим различни форми на ножове за рязане на месо, като пилешко. Но също така и остриета за рязане на кости и трупове.
1 / Нож за рязане на труп
2 / Нож за рязане на месо...
... метализирани спрейове, за да добавите блясък и цвят, или нашите перлени спрейове. Можете също да използвате плодово пюре или шоколад Barry за изработката на вашите бучки, които можете да намерите в раздела "суровини".
Съвет за употреба: Този канал за бучки е многократен. Той е също така подходящ за замразяване. Внимание: не е подходящ за фурна.
Материал: PVC кристал, дебелина 0.7 мм. Подходящ за контакт с храни.
Размери: 505x45x50 мм. Обем: 1L.
Опаковка: Блистер с 12 форми за коледни бучки.
Референция: BUB42
В наличност: 880 продукта
Размери: 12бр - 505x45x50 мм...
...Свински рамене, известен също като свински бут
Преди хок
Свински филе
Свински котлети
Бебешки ребра
Свински корем
Сpareribs
Сирлоин
Заден крак
Хок
Замразена свинска половина труп
Замразен свински крак с кост, с кожа
Замразен свински крак с кост, без кожа
Замразен свински крак без кост, без кожа
Замразено свинско филе с кост, без кожа
Замразено свинско филе без кост, без кожа
Замразени свински...
... сушене, докато дървото напълно загуби влагата си.
Също така е възможно да се предостави допълнителна опция - термо
модификация на балката.
Сушената балка преминава през обработка на машинни инструменти,
за да се придаде на балката полукръгла или плоска форма.
Най-често срещаните размери на балките са: 16х18; 18х18; 18х20.
... марка анчоаси от Кантабрия и бонито на север в две изработки. Като подаръчна кутия е специална заради представянето си, но също и заради съдържанието на кутия с филета от скален салмон в зехтин, специално и неповторимо издание на нова консерва, която сме разработили и усъвършенствали с почти две години отлежаване.
... животновъдство. Предлагаме нашето говеждо месо в големи и средни търговски обекти (ГТМ), на общности (училища, гимназии, централни кухни) и в сектора horeca. Всяко парче е внимателно нарязано, опаковано в вакуум и етикетирано за пълна проследимост. Имаме също така възможност да ви доставим в труп.
Ние поставяме акцент върху осигуряването на строга проследимост на нашето месо, както и на контролирано хранене...
... агнешко, овче и козе месо; Цели трупове
Цял труп или разфасовки на шест начина; Безкостно или с кост рамо,
Някои от нашите разфасовки включват следните;
Котлети, Рак, Шанк, Врат, Лоин котлет, Ръмп
Странични продукти; Трипа, Чрево, Мазнина, Бъбреци, Черен дроб, Сърце, Тестиси, Език,
Обработки, Обработване на месо от глава
Нашата марка "La Dragalina" ви предлага вкуса на богатата румънска...
... пълната организация на погребения: организация на церемония, кремация, ексхумация на труп, инцинирация, транспорт на трупа преди поставяне в ковчег, транспорт на трупа след поставяне в ковчег, транспорт на трупа в Ница и региона. Ние също така се намесваме в управлението на репатрирането до мястото на погребение, в съответствие с желанията, традициите и религията на всеки, налични 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, винаги с пълно уважение към етиката.
...ALGO FOODS: Търговска компания за месо, базирана в Рунжи, специализирана в внос/износ на свинско месо. Можем да ви закупим или предложим всякакъв вид разфасовка: труп, рамо, каре, врат, гърди, шунка, остатъци, мазнина, вътрешности. Със същото качество на обслужване, както за свинското, нашата специалност, ние също така обработваме говеждо, агнешко и птиче месо.