Ние в Economic Cooperative сме екип от опитни професионалисти, които създават производство на плодови дървета, декоративни растения, разсад и размножителен материал, предлагайки сертифицирани и здрави растения. Имаме опит в търговията, продажбите, преговорите, документацията, логистиката, дистрибуцията и маркетинга в Балканския регион, както и на пазарите на ЕС, Азия и Африка. Предоставяме на наши...
... пазар. В плодовото ни портфолио можем да предложим: ябълка, круша, вишна, череша, кайсия, дюля, слива, ягоди. Също така предлагаме и някои зеленчуци, като пипер. Основната ни цел е производството на пресни плодове, но ние сме и производители на вино и силни алкохолни напитки (шнапс или ракия на сръбски). Освен в тези области, постоянно търсим партньори, за да повишим качеството и да разширим и разширим нашето портфолио и да изнасяме продукти с най-високо качество.
Ние сме компания, която произвежда и изнася пресни, замразени, предварително охладени и преработени плодове от Сърбия. Основните ни продукти са вишна, малина, къпина, слива, боровинка, ябълка, цветове от бъз, но също така и плодови концентрати и пюрета. Някои от продуктите са налични и в органичен вариант. Компанията е сертифицирана по HACCP.
... узряване Свойства на дървото Най-търсените плодови видове На базата на анализа на данни за търсенето на плодови разсади за периода от есента на 2016 до пролетта на 2017, направихме преглед на състоянието на търсенето на определени плодови видове. Лешник 35% Орех 20% Череша 15% Вишна 10% Слива 10% Други плодови видове...
...Портфолиото от продукти на замразени плодове, IQF и за по-нататъшна преработка: - Вишна - без костилки/с костилки, сорт Облачинска - Ягода - от собствени плантации, сорт Senga Sengana - Слива, половинки, машинно и ръчно нарязана слива - Къпина - Малина - Боровинка - Смес от плодове - Сушени сливи Стенли - без костилки/с костилки Сушени в сушилни тунели. Капацитет от 70.000 кг пресни сливи на ден. Ръчно без костилки с определено съдържание на влага и с/без калиев сорбат. Калибър: 30-40, 40-50, 50-60, 60-70, 70-80, 80-90, 90-100, 100-110...