... 2.5% киселини (главно ябълчна), около 1% пектин и повече от 1.5% танини, витамин C и червено оцветително вещество. Поради киселия вкус, плодовете почти никога не се ядат пресни; те се използват за приготвяне на сладко, компот, алкохолна напитка "трън", оцет, квас и се добавят в супи за подкисляване. Печените плодове заедно с листата са заместител на кафето. След замръзване плодовете стават по...
Удоволствието носи успех. А удоволствието произтича от добри съставки. Продуктите на д-р Сувелаки предлагат отлични условия за успешни продукти на нашите индустриални клиенти.
Това, което прави д-р Сувелаки толкова специален, е комбинацията от постоянно високо качество и уникална компетентност в технологията и рецептите, която позволява изключително добри вкусови преживявания.
Така работим надеж...