...Бифе Ангосто
Роаст Бийф
Ломо Бахо
Фо Филето
Срещу Тендерлоин
Произход: Аржентина, Уругвай, Бразилия, Австралия, Ирландия и Полша
Температури на съхранение: Хладилно -1º/+2º и замразено -18º
Вид: Говеждо
Качество: Висококачествено говеждо
Срок на годност: Хладилно 120 дни / Замразено 18 месеца
ПОРОДА: Ангус / Херефорд
Тегло на парче: 3,5 до 6,0 кг
Калибър: 3,5 до 4,0 кг - 4 до 5 кг и +5 кг...
...Каркаса и половин каркаса замразени
Кратко / Нарязване Пиканя / Копче от кръста
Коксън дюро / Плоско
Коксън моле / Горна част
Лагарто / Око на кръг
Алкатра / Кръст
Патиньо / Костенец
Маминия / Опашка на кръг
Филе миньон / Филе (с нойкс) Контра филе / Стриплоин - замразено
Капа де филе / Замразен кубичен ролков капак Асем / Чак (с кост)
Вазио / Тънка част
Костила / Ребра (с кост) Палеца / Кланичен рог (с кост) Гърди / Брискет (с кост) Шия / Шия (с кост)
Осно буко / Осно буко (с кост) Мляно месо / Мляно говеждо
Опашка на говеда / Опашка...
... дробове, Аорта, Език, Диафрагма, Черен дроб, Сухожилия, Маска, Муцуна, Чрево, Мазнина, Бъбреци, Черен дроб, Сърце, Пенис...
Също така предлагаме висококачествено и премиум телешко, младо говедо и говеждо месо с марка "BOVERO", в която предоставяме най-добрите премиум разфасовки и стекове:
Филе Миньон, Рибай стек, Топ Сърлоин стек, Стриплоин стек, Ръмпстек.
В допълнение към прясното и замразено...