...Натурални сиропи и пюрета, за коктейли, моктейли, лимонади.
Нашите сиропи са универсални и могат да се използват за коктейли, моктейли, декорация на десерти, кафе и сладолед.
Нашите сиропи са направени от натурални съставки, което им придава уникален вкус и високо качество на текстурата.
Качеството е в основатана всичко, което правим. Ние сме ангажирани да източваме само най-висококачествени съставки за всички наши продукти.
Вкусовете на сиропите включват;
- кисела череша
- маракуя
- малини
- краставица
- ягоди
- лимон
- портокал
- грейпфрут...
...Стриктно подбрани, избраните плодове се варят в котел с тръстикова захар, за да се получат вкусни конфитюри с уникален вкус.
Конфитюрите от тази гама се наричат "екстра". Всъщност, те са приготвени с повече от 50 г плодовена 100 г (с изключение на рецептите наосноватана цитруси). Те съдържат средно 60% общо съдържание на захар.
Вкусни новини през 2015 г.!
(буркани от 270 г)
От винаги, тези вкусни и автентични продукти радват мнозинството. Идеални са с йогурти, сладолед и за пълнеж на сладкиши, както и за намазване на палачинки, кифли, вафли, хляб...
... - Кафе сироп: "DROP"?: Идеалното допълнение за всички напитки наосноватана кафе и мляко: еспресо, капучино, шоколад, макиато, мокачино, кафе лате, мляко, американско кафе и др. Те са перфектни и с йогурт, сладолед, фрапе, смутита, десерти и бисквити. На азиатските пазари се използват и за приготвяне на много вкусен млячен чай.
Концентрати с ниско съдържание на калории: "I-SODA"?: Използваме само...
... абсолютна хигиенна безопасност, запазвайки вкуса и свойствата на пресните плодове непроменени във времето.
Нашите хомогенизирани течни смеси, съставени от мляко, захари и сметана, прецизно дозирани, са подходящи за сладоледи с използване на машина за софт-айс.
Имаме и специфична линия от прахови продукти наосноватана желатини и емулгатори за приготвяне на сладоледи с мляко или плодовена горещо...
...Замразени плодове. Висококачествените замразени плодове в нашата оферта основно се състоят от дълбоко замразени черни касис, дълбоко замразени вишни, дълбоко замразени червени касис, дълбоко замразени малини… Плодовете се дълбоко замразяват при температура около -40°C. Плодови концентрати Широка гама от висококачествени плодови концентрати, пюрета и плодови вариации наосноватана мед, кафе...