...Етеричното масло от семена на копър (Anethum graveolens) се извлича от семената на растението. Това масло има характерен аромат, свързан с плодовете и листата на растението и се използва в ароматерапията, готвенето и различни други приложения.
Ето някои приложения на етеричното масло от копър:
- Подпомага храносмилането: Етеричното масло от копър често се използва за подпомагане на...
...Висококачествени семена от копър на едро.
Семената от копър са плодовете на това растение, които имат вкус като семена от кимион. Продуктът притежава богата химическа композиция: витамини от група B, витамин C, A, калий, калций, фосфор, магнезий, желязо, мед, манган, полиненаситени киселини. Използва се в медицината и кулинарията.
Предоставяме сушене на нашите продукти, отговарящо на всички изисквания, за да запазим максимално количество полезни вещества.
Страна на произход - Украйна
Тип: Конвенционален
Част от растението: Плод (Семена)
Количество: до 5 тона годишно
Опаковка: По изискване...
...Семена от копър налични в следните фракции: цели, пречистени, смлени
Подправки изключително за индустрията и търговията.
Допълнителна информация за нашите артикули можете да намерите на нашия уебсайт или да се свържете с нашия търговски отдел.
Вашият екип от HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE...
...Органичното семе от целина се получава от apium graveolens, вид, който принадлежи към семейство apiaceae. Това растение е известно от древни времена със своите многобройни приложения в натуралната медицина. Неговите свойства се дължат на присъствието на мономерпен лимонен. То също така е богато на калций и алфа линоленова киселина. Семето от целина е 100% натурален и органичен продукт.
CAS:84455-19-6
EINECS:282-891-8...
... повишен риск от тромбоза.
В козметиката етеричното масло от семена на копър се използва за съставяне на пикантни билкови аромати, например за сапуни и добавки за вана.
Маслото от семена на копър
INCI: ANETHUM GRAVEOLENS SEED OIL
CAS: 90028-03-8 | 8006-75-5
EINECS: 289-790-8...
...Целите семена от копър се събират от растението Anethum graveolens L. Копърът е подправка, която се цени в кухнята за своята отличителна анасонова вкус.
Семената от копър са особено вкусни в комбинация с печена или пушена риба, пресни сирена, салати, зеленчуци, меса, папилоти, сосове, кексове, компоти и конфитюри.
Техният анасонов вкус придава уникално измерение на тези ястия и им осигурява...