...
Съставки: Свинско месо с произход Франция, свинска мазнина с произход Франция, сол, лактоза, декстроза, подправки, аромати
Хранителни стойности KJ/Kcal: 1388 KJ / 334 Kcal
Мазнини: 24,94 г
От които наситени мастни киселини (НМК): 9,63 г
Въглехидрати: 2,91 г
От които захар: 2,39 г
Протеини: 24,44 г
Сол: 4,43 г
Алергени: мляко, съставка, която е засегната: подправка.
...Дъска за рязане с форма на прасе
Дъски, изработени от дърво от полските гори.
ДЪРВО: Бук
ОБРАБОТКА: слънчогледово масло
СТРАНИЧНА ОБРАБОТКА: закръглена
ТЕГЛО: 0,25 кг
ГРАВИРАНЕ: супер качество лазерно гравиране в произволна позиция
Размер на гравирането над 200x200 мм също е наличен по запитване.
ОПЦИОНАЛНО:
- Опаковка на единица в термофолио
- Опаковка на единица в лента
СРОК НА ИЗПЪЛНЕНИЕ: 2-4 седмици
кат. номер: 00-00-028
Размери: 300x200x9 мм
Дърво: бук
обработка: слънчогледово масло
странична обработка: закръглена
Тегло: 0,25 кг...
Международният лидер на пазара в доставката на свинска, козешка и говежда кожа за обувна подплата. Ние се стремим да бъдем вашият очевиден източник и надежден партньор в кожената подплата;
- Висококачествени видове кожа
- Системи за управление на запасите
- Бърза доставка и обслужване
- Обширен опит (от 1930 г.)
- Местни специалисти с собствен склад.
Продукти
Имаме следните продукти на склад в ра...
... разпространени в различни зеленчуци и плодове. Например лук, облепиха, глог, люцерна, чай и др. Има антиоксидантни, антибактериални, антивирусни и антиалергични свойства. При използване в свинска мас и др. различните антиоксидантни индекси са подобни на BHA или PG.
Спецификация: 98%
Минимално количество поръчка: 1 кг
Ботаничен източник: Кверцетин 98%
Размер на частиците: 100% преминава през 80 мрежа...
... всички пазари на хранителни добавки: красота, здраве, спорт и т.н...
НАШИТЕ ЖЕЛАТИНИ
За да отговорим на очакванията на всеки пазар, използваме различни желатини: конвенционална говежда желатина, биологична свинска желатина, конвенционална морска желатина и отскоро растителна обвивка...
...Сопресата е един от най-иконичните колбаси на Калабрия. Получава се строго от бедрото и корема на свинята, към които се добавя свинска мас, всичко се смели отделно и след това се смесва с добавка на типични подправки за калабрийските колбаси. Смеската се пълни и завързва ръчно, за да образува първо голям колбас, а след това, благодарение на етапа на пресоване, получава оригиналната форма, която...
... тенденция да изсъхва веднага след готвене.
Нашите референции започват от основа, съставена от:
мляко, яйца, брашно, сол, пипер, както и свинска мас, за да се подобри слоестата структура.
От нашите основи на Crefole sfogliate подготвяме различни референции: интегрални Crefole sfogliate, Crepole с тесто от полента, интегрални Crefole sfogliate, Crefole sfogliate от спелта.
От тях произлизат и нашите вкусни закуски: Crefolini и Crepolini.