...Робало, известен научно като Dissostichus eleginoides, е риба с бяло месо и изключителен вкус, много ценена в високата кухня. Тази риба се улавя в водите на югозападния Атлантик, където естествените условия допринасят за нейното високо качество. Робало е идеален за печене, готвене на скара или приготвяне на грил, а неговото сочено и нежно месо го прави перфектен за изискани ястия.
В Pesquerías...
...Традиционна салса, която е незаменима за потапяне на калцоти в калцотада. С леко пикантен вкус и лека текстура, салса калцоти е също така перфектна за придружаване на риба, морски дарове, зеленчуци и салати.
...Съставки: гъби порчини (boletus edulis) 72%, бял трюфел (tuber magnatum pico) 3%, зехтин, сол, аромати.
Препоръки: Перфектна за основни ястия, вкусни пълнежи, сосове с интензивен аромат на месо и риба, тартинки и вуалвенти.
Налична е и в размер от 500 г.