...Сухият саламсчили, експлозия в устата!
Фин и изразителен вкус едновременно, пикантен, но не горещ.
Тук е горещо или е само на нас? Нашият саламсчили от Еспелет ще накара вкусовите ви рецептори да вибрират. Перфектно дозирани подправки и малко пикантност.
Малко +:
Сухият саламсчили от Еспелет ще бъде перфектно съчетан с добро червено вино, с плътен и мощен вкус, което ще устои на...
...Саламиното е един от най-популярните колбаси в Италия. Ние решихме да създадем калабрийска версия, която се отличава с яркочервения си цвят и пикантност. То се получава строго от рамото и корема на свинята, към които се добавя свинска мас, всичко нарязано на ситно отделно и след това смесено заедно с добавка на типични калабрийски подправки: черен пипер, чили и див копър. Смеската се пълни в...
...Гуанчале е салам, получен от бузата на прасето. Месото се масажира със сол в продължение на около пет дни. Добавят се черен пипер и чили, след което се ароматизира с розмарин и градински чай, за да стане месото още по-вкусно. Зреенето, което продължава от 60 до 90 дни, се извършва в среди с оптимален климат и влажност. Използва се в кухнята в различни рецепти и сосове: паста алла карбонара, гриция и аматрициана, за да споменем най-известните.