Франция, Carpentras
...Сухият салам с чили, експлозия в устата! Фин и изразителен вкус едновременно, пикантен, но не горещ. Тук е горещо или е само на нас? Нашият салам с чили от Еспелет ще накара вкусовите ви рецептори да вибрират. Перфектно дозирани подправки и малко пикантност. Малко +: Сухият салам с чили от Еспелет ще бъде перфектно съчетан с добро червено вино, с плътен и мощен вкус, което ще устои на...
Италия, Mesoraca
...Саламиното е един от най-популярните колбаси в Италия. Ние решихме да създадем калабрийска версия, която се отличава с яркочервения си цвят и пикантност. То се получава строго от рамото и корема на свинята, към които се добавя свинска мас, всичко нарязано на ситно отделно и след това смесено заедно с добавка на типични калабрийски подправки: черен пипер, чили и див копър. Смеската се пълни в...
Италия, Marciano Della Chiana
...Гуанчале е салам, получен от бузата на прасето. Месото се масажира със сол в продължение на около пет дни. Добавят се черен пипер и чили, след което се ароматизира с розмарин и градински чай, за да стане месото още по-вкусно. Зреенето, което продължава от 60 до 90 дни, се извършва в среди с оптимален климат и влажност. Използва се в кухнята в различни рецепти и сосове: паста алла карбонара, гриция и аматрициана, за да споменем най-известните.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play