...Най-популярното приложение на ръжено брашно е приготвянето на хляб. То също така често се използва за приготвяне на пайове, палачинки, мъфини, торти и други сладкиши. Ръжено брашно се отличава с уникалния си аромат и по-ниското съдържание на калории, поради което придоби популярност сред хората, които спазват диета за отслабване. Ръжено брашно съдържа витамини B, PP и витамин E - източник на...
...Удивителен източник на протеини и хранителни вещества. 95% от протеините му се усвояват от човешкото тяло. Прахът от спирулина е отличен източник на витаминB, както и на калий, калций, желязо и цинк. Най-добрият източник на витамин B12.
Нетно тегло: 28 гр.
Брутно тегло: 420 гр.
Срок на годност: 24 месеца
Условия на съхранение: Съхранявайте при температура от 18 ± 3 °C и относителна влажност не...
... проантоцианидин, чиято антиоксидантна активност е около 50 пъти по-висока от тази на витамин E и селен и 20 пъти по-силна от тази на витамин C.
Тегло: 400 г/кутия
Срок на годност: 24 месеца
Опаковка: 14 бр./5.6 кг/кашон...
...Фъстъчено масло е подобно по своите характеристики на добре познатото здравословно зехтин, но има по-ярки кулинарни качества. То е много ефективно. Зеленчуковите салати, приготвени с това масло, не само че са здравословни, но и намаляват разходите за дресинг повече от два пъти. То е добър източник на витаминB; богато е на протеини и без холестерол.
Фъстъчено масло е изключително хранително, диетично изделие, което е полезно за хора от всички възрасти!