...Маслините се берат от южната част на региона Мраморно море в Турция през периода, когато количеството на полифенолите е най-високо, и се предлагат за продажба като нефилтрирани, използвайки метода на студеното пресоване. Маслиновото масло от раннареколта, натурално екстра върджин, е с високо съдържание на вкус и има свежи плодови аромати, неузрели бадеми и зелени ябълки. Когато опитате маслото от маслини Nil Queen, ще усетите аромата на земя и природа.
... органичен зехтин - Първо студенопресоване
Артикул 2. Екстра върджин зехтин, извлечен от избрани диви маслини.
Артикул 3: Екстра Върджин Зехтин - Непречистен Първо СтуденоПресоване. Зехтин от висша категория, получен директно от маслини и единствено чрез механични средства при раннареколта. Сертифициран от Ecocert и IMO. Екстра върджин див зехтин е с високо търсене в фармацевтичната и козметичната индустрия. Нашето предимство е нивото на киселинност, което е ниско - 0.47 или 0.50. Пробите се предоставят с резултати от тестове при поискване. Ограничено производство!
... процеси по най-добрия начин, обработваме маслините от нашите градини под наш контрол, не извършваме външно пресоване и гарантираме, че всички наши маслини, които пресоваме, съдържат нулеви пестициди с анализите, които публикуваме на нашия уебсайт. За да постигнем високи нива на полифеноли, извършваме раннареколта и само студенопресоване, като добавяме анализите на всички наши продукти на нашия уебсайт.
студено пресовано екстра върджин зехтин раннареколта
Киселинност: макс. 0.6. Процесът на пресоване се извършва при максимална температура от 20 °C. Получава се от узрели маслини чрез метода на студенопресоване. Подготвените продукти се съхраняват при максимална температура от 18 °C - 20 °C в специално климатизирано хранилище. Събраните маслини се пресоват в рамките на максимум 5 часа. Остър...