...2 скорости
Цифров таймер с програмиране (Макс 30 мин)
Куката за разбъркване е отлята от едно парче
Миксерът може да завърши тестоза 15 минути
Специално проектиран затесто с професионално качество
Идеален за хлебарници, пицарии и хранителни фабрики
Предаване чрез ремъци
Трифазен 400 V
Макс. брашно (кг): 75
Референтен номер: PM120
Марка: Afi Collin-Lucy
Нетно тегло (кг): 670
Размери в мм (ДxШxВ): 1240 x 780 x 1500
Мощност (кW): 3,7/7,5
Вътрешен обем: 120...
...Състояние: Замразени.
Представяне: Кутия с 192 единици.
Тегло: 9,6 кг / кутия.
Цена: 0,32 € + ДДС на единица.
В зависимост от дебелината на пиците, които искате да приготвите, диаметърът на разточеното тесто ще бъде от 12 см до 22 см.
... техническо обслужване. Произвежданите продукти са: Месомелачки, машини за производство на кайма с и без охлаждане Стерилизатори, дезинфектанти за ножове Машини за месене на месо Машини за рязане на месо и риба Машина за шницели с възможност за рязане на пиле на ленти Машини за омекотяване на месо за нежност и мариноване Машини за месене на тестоза приготвяне на хляб и тестозапица Обелвачи за почистване и измиване на картофи и плодове Омекотители за октопод за омекотяване на замразен октопод и калмари.
Kros Resto е сайт за продажба на професионално оборудване за ресторанти CHR на ниски цени. Оборудване за готвене като професионални фритюрници, професионални фурни, фурни запица, котлони и тостери. Ние предлагаме също така иноксова мебел за кухня, като професионални иноксови маси, охладени работни маси, мивки и колички. Ще намерите и професионално студено оборудване, като професионални фризери...
... всички топчета тесто на пазара са тестени топчета за хлебопекарство, които имат тегло и форма за приготвяне на пица. Поради това, че не са проектирани запица, професионалистите ги отхвърлят. Thinkingfoods е създала "Единственото професионално топче тестозапица" 100% натурално с квас, манитобска брашно и зехтин екстра върджин. Резултатът: - Автентичен и занаятчийски вкус - Персонализиран и по мярка продукт - Изгоден, последователен и професионален.