...Пенделно или повърхностно разбъркване, адаптирано към технологията на производството на сирене, позволяващо получаване на покритие на зърната
• Полуцилиндричен съд с геометрично отделяне и нежно разбъркване
• Обем от 2000 до 6000 л
• Автоматично странично и надлъжно отделяне
• Възможност за автоматично изтегляне на суроватка
• Рецепти за производство с управление чрез везни или сензори за налягане
• Почистване на място (NEP)
• Възможност за запълване отдолу...
...Аншоа от Кантабрия в зехтин, 140 грама, марка "A COMER DEL MAR"
Това наистина е изненада, вземи си аншоа от Кантабрия с перли от рокфор и черешови домати и ще те изненада вкусът им.
Консумирайте преди 1 година от датата напроизводство.
Полуконсерва, съхранявайте между +5ºC и +12ºC. След отваряне на опаковката, покрийте с масло и консумирайте в рамките на 5 дни.
Лицата с непоносимост към риба да се въздържат.
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХРАНЕНЕТО: (На 100 г от отцедения продукт)
ЕНЕРГИЙНА СТОЙНОСТ: 217 ккал (908 кДж)
МАСТИ: 13 г
ВЪГЛЕХИДРАТИ: < 1 г
ПРОТЕИНИ: 25 г
СОЛ: 13 г...
...сладолед от кестени, сладкиш с жълти праскови)","Domaine:Château Coutet":"Имот: Шато Куте","Conditionnement:Carton de 6 bouteilles de 75cl":"Опаковка: Картон с 6 бутилки по 75cl","fermentation en barriques puis élevage de 18 mois dans du chêne français neuf":"ферментация в бъчви, последвана от отлежаване от 18 месеца в нов френски дъб.","Millésime:2016":"Година напроизводство: 2016","attaque en...
...качество, редовност и проследимост. В зависимост от вашите маркетингови и индустриални нужди и след анализ на вашите изисквания, нашият отдел за изследвания и развитие може да разработи 100% персонализирана рецепта за сирене, адаптирана към вашия крайния продукт в рамките на 72 часа.
Нашите продукти отговарят на европейските стандарти и произхождат от стриктно подбрани и идентифицирани доставчици. Всяко ново производство подлежи на пълен контрол за освобождаване, за да се открие най-малкото отклонение в сензорните или техническите характеристики. Ние сме сертифицирани по ISO 22000.