Франция, Saint Malo
... / Английски / Арабски Обща трайност след производство: 90 дни Минимална гарантирана трайност при изпращане от фабриката: 60 дни Температура на съхранение: между 0 и +4°C *Моля, имайте предвид, че в нашата работилница в Сен-Мало произвеждаме сложни сурими продукти, охладени и замразени (пръчки, настъргано, мозайка, хапки и др.) - под собствена марка и частна етикетировка, за търговия на дребно, хранителни...
Испания, Murcia
...Elver е отличен източник на протеини и има ниско съдържание на мазнини. Изработва се от най-добрите и най-хранителни части. След това се готви и опакова в зехтин. Неустоим е на хрупкава хляб.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play