...Съставки: Пшенично брашно произход Франция, масло, пшеничен шрот, 7.81% козесирене, 5.58% орехи, сол
Нутриционни стойности за 100г: Енергия 1911 Kj, 458 Kcal, мазнини 29g, от които наситени мастни киселини 20g, въглехидрати 42g, от които захар 2.9g, протеини 7.3g, сол 2g.
... консумация на козешки продукти. Фирмената мандра има CE маркировка (IT F8W1G CE). Фирмата е специализирана в производството на пресни сирена, като първо солено, страккино и робиола, зрели сирена и рикота. Произвеждат се също бяло и плодово кисело мляко и пастьоризирано мляко. Нашето търговско предложение е фокусирано върху сиренето Оразио, полузряло сирене, подходящо за консумация на маса и предлагано след няколко седмици зрялост. Сухото осоляване и зрялостта в естествено помещение го правят уникално за неговите сензорни характеристики.