Франция, Objat
...Съставки: Пшенично брашно произход Франция, масло, пшеничен шрот, 7.81% козе сирене, 5.58% орехи, сол Нутриционни стойности за 100г: Енергия 1911 Kj, 458 Kcal, мазнини 29g, от които наситени мастни киселини 20g, въглехидрати 42g, от които захар 2.9g, протеини 7.3g, сол 2g.
Италия, Montelibretti
... консумация на козешки продукти. Фирмената мандра има CE маркировка (IT F8W1G CE). Фирмата е специализирана в производството на пресни сирена, като първо солено, страккино и робиола, зрели сирена и рикота. Произвеждат се също бяло и плодово кисело мляко и пастьоризирано мляко. Нашето търговско предложение е фокусирано върху сиренето Оразио, полузряло сирене, подходящо за консумация на маса и предлагано след няколко седмици зрялост. Сухото осоляване и зрялостта в естествено помещение го правят уникално за неговите сензорни характеристики.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play