...•Може да дозира: бонбон, ликьорен бонбон и пралине бонбон.
•Шоколадът може да съдържа твърди частици с дебелина до 3 мм.
•Моделът е изработен в съответствие с производствените нужди и е адаптиран към формите на клиента.
•Зоната за дозиране, както резервоарът, така и дозиращите дюзи, е отопляема, за да улесни горещото дозиране на шоколада при регулируема температура, осигурявайки идеални условия...
...Поддайте се на нашите шоколадови пралини с бадеми, хрупкави и вкусни. Бадемите са печени, ароматизирани с ванилия Бурбон, след което са обвити в черен шоколад и накрая поръсени с какао.
Референтен номер: 708523
ТЕГЛО (в КГ): 2.5
Опаковка: 1
ДДС: 5.5%...
... позволяват да възвеличим нашите оригинални рецепти, които са оркестрирани и реализирани благодарение на признатото майсторство на Себастиен и неговия екип, за да се родят нашите творения.
Така нашата колекция от шоколади ще ви отведе на пътешествие с вкусове, вариращи от незабравимия пралине с бадеми до ганаш с Непалски пипер, преминавайки през различни ганаши Grand Cru или деликатната черешова цветна. Това е достатъчно, за да зарадва повечето любители на шоколад и всички лакомници!
Нетно тегло: около 25 г
Размери (ДхШхВ в см): 6,6 x 6,6 x 2,1...
...В парфюмерията или в продуктите за хигиена, той придава истински нотки на черен шоколад с дървесни нюанси в началото. Забележителен в комбинация с пачули в ориенталските акорди. Аромати Този "гурмански" продукт поддържа и заобля нотките на какао, ванилия, кафе или пралине. С автентична нотка, той може да се използва за ароматизиране или подобряване на вкуса на хлебни изделия, сладоледи, бонбони, млечни продукти или алкохолни напитки като "Бренди". Козметика Този продукт се използва рядко в козметични продукти.
...Тъмен Мус, Мляко-Пралине. С персонализируемо покритие в оригиналната опаковка.
Продукт ID: 110104530
Единица: брой
Мин. количество за поръчка: 70
Експресно: Не
Формат: около 196 x 158 x 10 мм
Тегло: около 250 г
Срок на годност: около 3 месеца при правилно съхранение
Срок на доставка: около 20 работни дни след одобрение на печата
VE-кутия: 35 броя...
...Открийте нашия невероятен шоколадов камък с пралине сърце и цял лешник. Този продукт е наличен в черен и млечен шоколад.
Съставки: шоколад, сушени плодове, захар...
...Съставки: Шоколад с мляко 38% произход извън ЕС (захар, какаово масло, мляко на прах, какао, емулгатор: лецитин от рапица), пралине от бадеми и лешници (захар, лешник, бадем, масло, емулгатор: лецитин от рапица).
Нутриционни стойности за 100г: Енергия 2372Kj, 569Kcal, мазнини 38g, от които наситени мастни киселини 22g, въглехидрати 51g, от които захар 50g, протеини 5.8g, сол 0.07g.
...Ръчно изработени яйца с пълнеж от разтопен и хрупкав пралине от бадеми и лешници.
Дръжте на сухо и хладно (18°C) на място, защитено от светлина.
Средни хранителни стойности / 100 г,
Енергийна стойност, 525 kcal, 2196 kJ
Мазнини, 31,7
от които наситени мастни киселини, 9,4
Въглехидрати, 48,7
от които захари, 45,4
Протеини, 8,0
Сол, 0,1
Количество на картон: 4
Минимално количество за поръчка: 4...
От 1960 г. нашият екип от шоколадови майстори произвежда хиляди шоколади всяка година, винаги спазвайки традицията на занаятчийството с търпение и уважение. La Royale Normande се ангажира с отличието, произвеждайки собствено пралине, което гарантира уникални и дълбоки вкусове за нас и за вас. Предимството на този подход е, че можем да следим рецептата на пралинето и качеството на готовия продукт.
... използвате през всички сезони.
За още повече вкус, можете да напълните вашите шоколадови бонбони с домашен пралине или карамел.
Този mold за шоколадови бонбони, изработен от инжекционен пластик без бисфенол А, се състои от 2 части с размери 275 x 135 x 25 мм: пластмасова плоча с магнити и магнитна иноксова плоча.
Тези шоколадови mold са перфектни за изработка на шоколадови бонбони с трансферни листове.
За персонализиране на вашите бонбони
Референтен номер: PDR9040
В наличност: 111 продукта
Размери: 10 бр. - 9 гр. - 3x3 см...
...Открийте тези вкусни шоколадови перли! Те са съставени от кремообразно сърце и тънък слой шоколад, който обгръща сърцето. Да ги опитате, означава да ги обикнете. В "Белгия Гурме" ще намерите всички разновидности на перлите, от най-шоколадовите до най-плодови! Позволете си да се изкушите от различните вкусове, като перли с пралине, кокос, малини, тирамису, банан, портокал...
...Maison Lesage
Лешници от Пиемонт, печени, карамелизирани и обвити в пралине Джандуя, за да се наслаждавате без ограничения.
Съставки: ЛЕШНИЦИ от Пиемонт, захар, какаово масло, пълномаслено мляко на прах, какаова паста, естествен аромат на ванилия Борбон, емулгатор соев лецитин.
...тауерли «мляко»
Венецуела 32
Шоколадова напитка с пръчка
Тауерли е голямо пралине, изработено с най-висока грижа на ръка.
"мляко" е класиката сред тауерли. Здрав вкус с фина карамелена нотка, полусладко изкушение. Обвивката Клер с 35% какао от Венецуела прави "мляко" преживяване от особено естество.
С помощта на пръчката, тауерли се разбърква в горещо мляко и предлага нов начин за наслаждаване на горещ шоколад.
Просто загрейте 2-3 дцл мляко до 80°C и бавно разбъркайте тауерли. След това наслаждението може да започне!
...5 рецепти за био бисквити с вкусни пълнежи: шоколад, пралине, плодове, карамел... Включително 4 вегански продукта.
Тегло: 175g
Брой бисквити: 5 пакета по 2 бисквити...
...La Barre Marseillaise ® е специалитет на Chocolatière de Marseille.
Прекрасен пралине "без масло и сметана" от чисто удоволствие, натурален, хрупкав, по старинному, с портокал или череша, това е обширен избор от възможности, който очаква любителите на сладкото в Chocolatière de Marseille.
Нашите продукти са изработени в най-чистата традиция, без оцветители и консерванти. Непрекъснато търсим най-добрите суровини, за да задоволим любителите на истинския шоколад. Около седемдесет вида пралини: маслен крем, пралине, марципан, ганаш, ликьор,... 10 пръчки, изработени от нас: Пралине Фондант, Пралине Мляко, Пралине Бяло, Ванилия, Малини, Портокал, Марципан, Кокосов Брун, Джандуя, Парфе...
...съдържащи 55% лешници и само 3 други съставки: захар, какао (или мляко) и ванилия. Лешникови торти (лешници, захар, яйца) Шоколад и шоколадови бонбони, комбинирани с лешници. Пралине, шоколадови плочки, плочки с цели лешници, великденски яйца. Можем да предоставим опаковки, подходящи за търговия на дребно, или по-големи формати за сладкарници и сладоледници. За значителни количества е възможно персонализиране на рецептите, съобразявайки ги с нуждите на клиентите.
Компанията за шоколад е създадена през 1994 г. от Венсан Пуйело в Тулуза. Страстта и занаятчийският опит на Изабел и Венсан Пуйело са на разположение на вашата сладост!
Ние произвеждаме пред хората в нашите магазини-ателета нашите шоколадови плочи, нашите фъджи, нашите шоколадови картини, нашите гигантски оранжети, нашите пралине скали, нашите шоколадови форми.
Започваме производството на асортимент от шоколадово покрити сушени плодове през ноември в новия магазин на адрес 9 улица дю Тар.