...Искате ли да изненадате семейството и гостите си с вкусен, ронлив пилаф? Купете дългозърнест ориз TM "TERRA". По време на готвене, зърната му не се слепват и ястието остава представително дори след повторно загряване. Ще ви трябват половин час, за да приготвите вкусно и здравословно ястие.
...Разнообразие
Apache
- Ранно разнообразие с добро качество на печене
- Висок добив на зърно
- Много висока устойчивост на фузариоза в класовете
- Малко чувствителен към брашнеста мана по листата
- Къс стебло с висока устойчивост на полегване
- Подходящ за производство на царевица, захарно цвекло и по-топли зони за зърнени култури
- Препоръчва се сеитба в периода на сеитба за всяка производствена...
...Фарината T55 е брашно от мека пшеница, известно със своята универсалност и широк спектър от приложения в кухнята. То е малко по-малко фино от T45, което му придава леко по-плътна текстура, като същевременно остава достатъчно бяло. Получава се след смилане, което запазва малко повече от обвивката на зърното, откъдето идва и номерът T55, който показва леко по-висок процент пепел в сравнение с T45. Това означава, че съдържа малко повече минерали и предлага по-богат и леко по-изразен вкус.
Произход: Украйна.
Опаковка: хартиена торба от 1кг, 2кг, 5кг, 10кг, 25кг. Палетизация: 750-950кг.
... брашно от твърда пшеница от най-висок, първи и втори клас.
Група B: произведена от брашно от мека стъкловидна пшеница от най-висок и първи клас.
Група C: произведена от брашно за печене от пшеница от най-висок и първи клас.
Твърдите сортове пшеница имат по-високо съдържание на глутен и по-ниско съдържание на нишесте в сравнение с меките. Пастата, произведена от тях, има по-нисък гликемичен индекс.
Степента на готовност на пастата може да варира в зависимост от нейния тип и местни традиции. #паста #спагети #макарони #вермичели #брашно...
... храна на основата на ориз или без зърнени култури, базирана на грах, картофи и тиква. Грахът има по-нисък гликемичен индекс, за да предотврати затлъстяването. Рецептите с ориз съдържат зърнен ориз, но не съдържат глутен от пшеница или царевица, които могат да бъдат потенциални алергени за някои индивиди. Предимството на ориза е, че се усвоява бавно и позволява на организма да използва освободената енергия за много по-дълго време.
...Future Sun Corporation, с над 12 години успешен опит в сектора на селскостопанските доставки, се специализира в масовото изпращане на пшеница с премиум качество. Ние предлагаме разнообразие от опции за съдържание на протеин, за да отговорим на различните изисквания на пазара, включително пшеница с 10.5%, 11.5% и 12.5% нива на протеин. Нашият утвърден опит осигурява надеждно обслужване и продукти от най-висок клас за клиенти по целия свят.
... брашно от най-висок клас се характеризира с най-малък размер на частиците – не повече от 40 микрона – и почти пълно отсъствие на влакна и частици от обвивката на всяко зърно. Това прави брашното много меко и въздушно, но от диетична гледна точка, този сорт е най-малко полезен. Съдържа много калории, които по никакъв начин не се компенсират от влакната, а са в съседство с глутена. За всичките си кулинарни предимства, продуктите, произведени от брашно от висок клас, са деликатеси с много малка полза.
Опаковка – от 1 кг, всякакъв дизайн на опаковката е възможен.
... месечно. Ще го направим в удобна за вас опаковка, с вашето лого. Цена 1240 PLN / тон с ДДС. Плащане по банков път, самостоятелно вземане. За всички въпроси пишете на телеграм +380 (99) 226 87 73 или на адрес medicproexp@gmail.com...