...А ДЕГА КООПЕРАТИВА РЕГИОНАЛ ДЕ МОНСА, CRL е основана на 11 октомври 1958 г. по инициатива на 25 винопроизводители. Намира се в самата демаркирана зона на зелени вина, в подрегион Монша и Мелгашо. На тази област е признато използването на наименованието "ЗЕЛЕНО ВИНО АЛВАРИНИО". Признати в Португалия, те също така се ценят и в други страни в Европа, Африка, Северна и Южна Америка. Между 2004 и 2006 г. започнаха строителни работи за създаване на модерни физически структури, които позволиха разширяване на търговията на национално и международно ниво.
... португалския и европейския стандарт NP EN 45011:2001, като сертифицираща организация на продукти с наименование за произход "Зелено вино" или географска индикация "Миньо", както е посочено в Техническия анекс на акредитация № C0010-1.
... пропускайки да притежава всички характеристики на зелено вино, свежо, плодово и минерално, с нежния допир на дървото, МИЛАКРУС се отличава с баланса в киселинността и с дългия и изискан финал. Наскоро, през лятото на 2014 г., Квинта да Теймоса разнообрази дейността си, отваряйки пространство за СЕЛСКИ ТУРИЗЪМ, в модалността агротуризъм, предлагайки на гостите възможността да се насладят на спокойна почивка в идилична и селска обстановка, но с всички условия на съвременността.
... който колбасите се поставят в камини, за да бъдат опушени, произведени по традиционния метод. Регионът на Дору, толкова известен с портвайн, предлага също най-доброто червено вино, бяло и розе, от други региони, Миньо - известното зелено вино, уникално в света. Конфитюрите се приготвят от ръцете на жителите на изолирани села в обширния Алентежо и Траз-ош-Монтеш и Алто Дору. Продуктите, продавани от...
... ХИМИЧНИ ПРОДУКТИ - НИСКА ЦЕНА - ВЪПРЕКИ ЧЕ РАБОТИ С ВОДА, НЕ МОКРИ НИЩО, СЪЗДАВАМЕ ИДЕАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ИЗПАРЕНИЕ НА ВОДАТА. - РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ СИВО, ЧЕРНО, БЯЛО, ЗЕЛЕНО, ЧЕРВЕНО, СИНЬО, ЖЪЛТО - ИДЕАЛЕН МОДЕЛ ЗА ВАШЕТО ПРОСТРАНСТВО - ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН - СЕРТИФИЦИРАН ПРОДУКТ - МЛЕЧНИ ЖИВОТНИ УВЕЛИЧАВАТ ПРОИЗВОДСТВОТО - ЗАТВОРЕНИ ЖИВОТНИ УВЕЛИЧАВАТ КОНВЕРСИЯТА - ЗАТВОРЕНИ СВИНЕ НАМАЛЯВАТ СЪРДЕЧНИТЕ...
... произвеждала портокали и зелено вино. Портокалите намират в този район, и особено в тази ферма, условия, които ги правят известни навсякъде с тяхното качество. Преди около 2 години собствениците започнаха проект за отглеждане на гъби Шийтаке в оранжерии с площ от 2000 м2. Тази зона вдъхновява писатели и поети от Еса де Куейрош до Алвеш Редол, който през средата на 40-те години на 20-ти век описва...
... движат продуктите и марката на пазара.
Селекция: Постоянна строгост преобладава при избора на сортовете зелено кафе, чрез сензорен анализ на партидите и покупка на сертифицирано кафе. Така гарантираме уникален и традиционен вкус, който удовлетворява дори най-взискателния ценител.
Печене: Всяко печене е решаващо за усъвършенстване на аромата и вкуса на кафето. Извършва се чрез автоматизирани...
Бизнесът се състои в производството на ликьори на основата на плодове (собствено производство) червени и други, изработени от гроздова ракия от зелено вино, като плодовете са в маринация в ракията повече от половин година, а от производството до бутилирането отнема 12 месеца. Изработката на ликьорите е ръчна и ограничена до производството на плодовете. Вкусовете варират от малина, къпина, ябълка, клементина, киви, боровинка, маракуя, кафе, афродизиак, евкалипт, кестен и лимон.