Седалище в Абобода (Лисабон), ние сме лидери в доставката на хранителни продукти и консумативи за сладоледарски, сладкарски, кафенета и ресторанти, както и в доставката на инструменти и оборудване за индустрията на хранителните услуги. Произвеждаме вафлени конуси за сладолед, съставки за сладолед, опаковки от пластмаса и хартия. С над 5000 клиенти, нашият широк асортимент и бърза доставка ни правят най-добрият избор за задоволяване на вашите нужди. Намираме се в Португалия (Абобода, Майя и Албуфейра) и Испания (Аликанте).
С централа в Абобода (Лисабон), ние сме водещ доставчик на храни и консумативи за сладолед, сладкарство, кафенета и кетъринг, както и предоставяме съдове и оборудване за хранителната индустрия. С над 5000 клиенти, нашият обширен склад и бърза доставка ни правят най-добрият избор за удовлетворяване на вашите нужди. Намираме се в Португалия (Абобода, Майя и Албуфейра) и Испания (Аликанте).
... произвеждат, са: Арагонез, Тринкадейра, Кастелан, Алфрошейро, а в по-малка степен Бага, към които се добавят новите придобивки Турига Насьонал, Аликанте Буше и Каберне Совиньон. Също разположена в Бенавила, изба поддържа традиционни методи на винопроизводство и отлежаване, наред с модерни техники (системи за охлаждане, защитена и автоматизирана единица за бутилиране, иноксни резервоари като допълнение на бетонните съдове и др.), като има капацитет да съхранява две или три последователни реколти.
... Темпранильо), Турига Насьонал (традиционно използвано грозде за портвайн) и Аликанте Буше (с интензивна игра на декор).
ОЛИВКИ: в ХЕРДАDE ДОС ЛАГОС можете да намерите разнообразие от маслини с местен или испански произход на маслиновата плантация от 80 хектара. Засаждането на маслини стана биологично през 2012 година. След студено пресоване, маслините се превръщат в зехтин от най-високо качество, екстра върджин зехтин. Маслините се пресоват в преси с най-високо качество. Всички етапи от процеса редовно преминават контрол на качеството.
... сектора, залагайки на най-напредналите процеси на винопроизводство и бутилиране, отразявайки винената традиция на компанията в контекста на модерността и доверието в бъдещето на винената област на Тежо като референция в производството на качествени вина в Португалия. Сортовете, присъстващи в вината на Социетета Агрикола Касал до Конде, са следните. Червени: Турига Насьонал, Тинта Рориз, Кастелан, Мерло, Сира, Каберне Совиньон, Аликанте Буше. Бели: Аринто, Алвариньо, Малвазия, Тринкадейра дас Пратас, Вионие, Совиньон Блан, Мускател.
КВИНТА ДО КВЕТЗАЛ е земеделска собственост, която се занимава с производството на вино от няколко десетилетия.
През 2003 г. беше извършена реконверсия на част от старите лозя, като все пак бяха запазени някои парцели с висок енологичен потенциал. В новите лозя бяха засадени сортовете, най-подходящи за тероара на Квинта до Кветзал.
В момента Квинта до Кветзал разполага с 40% лозя от бели сортове, разпределени между Антан Ваз, Рупейро, Аринто и Вердело, и 60% лозя от червени сортове, разпределени между Тринкадейра, Арагонез, Алфрочейро, Пти Сира, Аликанте Буше и Каберне Совиньон.
... винопроизводството. Въпреки че е оборудвана с най-съвременна технология за производство на качествени вина, тази компания разполага и с стара и красива изба за отлежаване, с около три хиляди хектолитра в дървени бъчви. От червените сортове Кастелан, Тринкадейра, Арагонез и Аликанте Буше, и белите Рупейро, Рабо де Овеха и Тамарез, на пазара излизат вината с марките Совибор/DOC, Адега до Пасо, Валфлор и Мирабом, бели и червени, произхождащи от лозята на техните съдружници, общо 200 хектара, разположени в подрегиона Борба.