Основана през 2011 г. в Абруцо, Италия, Promix Srl е водеща компания в сектора на полуфабрикатите за хлебопекарство, сладкарство и пицарии, съчетавайки занаятчийска традиция и технологични иновации, за да предложи продукти с високо качество. Нашите полуфабрикати са разработени с етичен подход, използвайки натурални и устойчиви съставки, осигурявайки чиста етикетка, която отговаря на нарастващите и...
...Еко-Био Хранителни продукти
ПРОИЗВОДСТВО на трети лица (частна марка) на биологични сладки и солени продукти. Компания за производство на трети лица, която предоставя на най-големите марки в биологичната индустрия, с над 30 вида биологични продукти: зърнени барчета, семена и сушени плодове, шоколадови барчета със зърнени култури, прахообразни смеси (шоколадов пудинг и ванилия, шоколадова напитка, смеси за торти), опаковане на кафява захар и др.
www.ecobioalimentare.com
https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/
https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
... мануфактура и #Смеси за печене.
Нашата био мануфактура расте много бързо. Основната причина за това е изключителната сензорика на продуктите. Безглутеново и вкусно е търговската марка на безглутеновите био прясно изпечени изделия, както и на готовите за употреба безглутенови био смеси за хляб в много различни варианти.
Смесите за печене BROTGEFUEHLE са изключително лесни за работа.
Сложете...
... поръчки в срок от 24 до 72 часа. Запитайте се за вашата оферта и ние ще я изпратим незабавно. Гамата от продукти, които предлагаме, е много широка: Консерви от зеленчуци, Рибни консерви, Мед, Масла, Кремове, Сосове, Подправки, Полуготови храни, Мариновани храни, Бобови култури, Ядки, Сокове, Биопродукти, Вина и ликьори.
...
•Средства за стабилизиране на сметана
•Глазури
•Плънки
•Аромати
•Декор
RAU-продукти
•Био-маргарин
•Маргарин за разтягане
•Пекарски маргарин
•Крем-маргарин
•Мазнини за варене и пържене
•Специални масла/мазнини...
... пастьоризирани, замразени и изпращани по целия свят френски продукти. AGRODOUBS е разширила своя асортимент, вдъхновена от френската гастрономическа традиция и оттогава, в Лондон, Токио, Ню Йорк, Москва или Дубай, ресторантьори и сладкари оценяват тези френски междинни продукти, изработени по поръчка, които оставят място за тяхната креативност.