...Сърцевидните равиоли от прясно тесто, пълнени с гъби порчини и рикота, са изключителен пример за италианско занаятчийство, проектирани да задоволят най-взискателните и изискани вкусове. Листът от прясно тесто е оформен в малки сърца, символ на страст и кулинарна отдаденост. Пълнежът съдържа съкровището на вкусовете на гъбите и свежестта на рикотата.
...LE PATE BASQUE.
100g Емоция от детството ще се върне при вас, вашите най-вкусни спомени от пикник на полето, този Патé Баск с деликатен вкус на пипер Еспелет е за дегустация върху леко запечен тост или в компанията на зеленчукови маринати или корнишони.
ИНГРЕДИЕНТИ: кокосово масло (35%), вода, соеви протеини, био бирена мая, гъби, горчица, рапично масло, сол, агар-агар, био чиа брашно, био тамари, черен пипер, пипер Еспелет, хересен оцет, подправки, чесън, доматено пюре, ечемичен мисо, лук.