Италия, Fidenza
...Пармиджано Реджано, зрял 24 месеца. Вкус, характеризиращ се с доста изразена млечна основа. Отличен настърган върху паста.
Франция, Marseille
...Пармиджано Реджано, известен също като Пармезан, е гранулиран, твърд и средно мазен сирене, приготвено, но не пресовано. Пармиджано Реджано има дълга история, която датира от XII век, когато е бил първоначално произведен от бенедиктински и цистерциански монаси. Млечните крави и зелената храна, използвана за тяхното хранене, трябва да бъдат базирани в района на производство на Пармиджано Реджано...
Италия, Reggio Emilia
...В този вкусен Италиански Кутия с Храна ще намерите автентичните италиански вкусове с ръчно приготвени спагети, съчетани с вкусен сос от черешови домати, биологично екстра върджин зехтин, балсамов оцет от Модена, отлежал 5 години, и сирене Пармиджано Реджано, отлежало 24 месеца. Тази Италианска Кутия за Обяд съдържа: - Спагети от семолина отDurum пшеница 500г - Сос от черешови домати 690г - Екстра върджин зехтин 250мл - Балсамов оцет, отлежал 5 години 250мл - Пармиджано Реджано, вакуумно опаковано, отлежало 24 месеца 750г...
Обединеното кралство, London
...Наличност на пармезан и други видове сирена, продажба на палети или смесени палети с различни колбаси.
Литва, Bajorai, Vilniaus R.
...В тази фаза на узряване, Пармиджано Реджано е достигнал оптималната възраст за дегустация: той изразява на носа и небцето богатство от миризми и аромати в перфектен баланс и хармония. Той е разтворим, ронлив и зърнест с правилния баланс между сладко и вкусно. Този продукт има сертификат за защитено наименование за произход (PDO/DOP).
Италия, Reggio Emilia
...Това е най-младият Пармиджано Реджано, който току-що навърши 12 месеца. Това е минималната възраст, за да може Консорциумът да му присъди наименованието D.O.P. Тестото е все още нежно и гладко, особено подходящо за тези, които предпочитат да се насладят на по-меките и сладки вкусове на млякото. От експертите се определя като "свеж" или "за готвене", тъй като все още не притежава характерната гранулност на по-напредналите зрялости.
Белгия, Nivelles
...ChèvrArdennes се предлага в няколко забележителни варианта на вкусове: в цветна коричка, в свежи клонки с подправки, с мед, с стафиди, с лук, брускета, с лимон, с бекон. Но също така и в пепелив блок, в тесто с козе сирене и мед, с пармезан Пармиджано Реджано, Датски синьо сирене и много други. Козите сирена, създадени с нашето внимание към качеството, могат само да повишат вашата репутация на изискващ дистрибутор в избора на свежи и ексклузивни сирена за своите клиенти.
Италия, Parma
...-леко почистване, без излишни отпадъци. Почиства около 350/400 колела сирене тип Пармиджано Реджано на ден. Електропневматична машина, захранвана с 380V. Доставя се в комплект с: Ролков конвейер за зареждане и разтоварване (6 форми на сирене тип Пармезан и грана както на вход, така и на изход). Картър за пълна защита на машината. N ° 10 четки за странично почистване на формите. N ° 10 четки за горно почистване на формите. N ° 10 четки за странично почистване на формите. N ° 2 ключа за смяна на четките. дълбочина: 2500 мм Ширина: 2500 мм...
Италия, Genova
...Пармиджано-Реджано се произвежда изключително в провинциите Парма, Реджо Емилия, Модена и части от провинциите Мантова и Болоня, на равнините, хълмовете и планините, разположени между реките По и Рено. Това е районът, в който се намират четири хиляди ферми, където добитъкът се храни с местно отглеждана фураж.
Съответстващи продукти
Пармезан - местно отгледан фураж.
Пармезан - местно отгледан фураж.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play