...йогурт, млечни напитки, сладолед, тестени изделия, десерти, шоколад, сосове, супи, дресинги, избелване на кафе и др.
Тип мляко на прах
Сушено цяло мляко на прах / Пълномаслено мляко на прах
Срок на годност
12 - 18 месеца (за опаковки без газ)
24 месеца (за опаковки с газ)
Производство / Минимално количество поръчка / Износен пазар
5000 кг на ден
Минимално количество поръчка - 25MT за 40ft контейнер / 21MT за 20ft контейнер
Изпращане по целия свят...
...Единица за обработка на сметана
С помощта на този резервоар сметаната се пастьоризира и се намалява до температура на узряване. Културата се добавя при тази температура и узряването продължава.
...Студени напитки, шейкове, смутита, сорбета и коктейлни машини от Bras Internazionale. Машини за производствона сладолед, италиански сладолед, италиански лед и сорбет, замразен крем, замразен йогурт и замразени напитки от Bras, Taylor и Stoelting и Gel Matic.
...Сиропът с високо съдържание на малтоза е хранителна добавка, използвана като подсладител и консервант. Повечето от захарта е малтоза. Той е по-малко сладък от сиропа с високо съдържание на фруктоза и съдържа малко или никаква фруктоза. Въпреки това, той е достатъчно сладък, за да бъде полезен като подсладител в търговското производствона сладкиши и замразен йогурт. За да получи етикет "висок...