...Идеалната комбинация от нарязване и претегляне: Ергономичен, лесен за почистване, лесен за работа, енергийно спестяващ.
Идеален за всички ръчни нарязващи задачи, като вареншунка, варени и печени колбаси, нарязан кашкавал или дълготрайни стоки като салам и въздушно сушена шунка. Освен това е икономия на пространство, ако се изисква метрологично одобрено претегляне за търговската маса и ръчно...
...Правим го с цялата грижа, която заслужава един от най-присъстващите деликатеси на трапезите на нашите семейства. Само пресни бутове, с тегло над 15 кг, от тежки италиански свине, осолени и ароматизирани с микс от подправки. Внимателно обезкостен, за да не се разкъсат мускулните влакна, шунката се готви бавно на пара при температура около 68°. Това е нашата проста рецепта: качествено месо и грижа за обработката. Само така варената шунка ще бъде мека и привлекателна, сладка, никога кисела.