...100% органичен NFC сок от нар
946 мл стъклена бутилка с капак от алуминий, който не може да бъде манипулиран
250 мл стъклена бутилка с капак от алуминий, който не може да бъде манипулиран...
...Приготвен чрез ферментация на сок от био нар, този оцет е предпочитан ингредиент за грижа за косата благодарение на естествената си киселинност.
Ферментация на алкохол
Ферментация на оцет
Регламент
Място за съхранение
Бутилковане
Категории: Агро-хранителни продукти Натурален оцет
Цвят: гранатово червен до червено-кафяв
Киселинност (оцетна степен): 5% (+ 0,5%)
Мирис: Нар
Чесън: pH ниско: 2,8
Вид: прозрачен
Остатъчен алкохол: < 0,5%...
...Процесът на ферментация отнема много повече време и се извършва при по-ниска температура в сравнение с гроздовия сок. Това запазва здравословните съставки в сок от нар и придава богат и плодороден вкус и аромат. Полусладкото вино от нар NRAN е в цвят кестеняво, приятно кисело и ароматно в носа. Вкусът е плодово и обширно пикантен. Танините са на меката страна. Послевкусът е дълготраен, с наситен вкус на горски плодове и нар. NRAN е освежаващо коктейлно вино, сервирано леко охладено. Препоръчва се да се пие NRAN с меки сирена, плодове и десерти.
...Нарът, отглеждан с внимание през цялата година, се събира в сезона си и се пресова с грижа, след което сокът се извлича и концентрира при ниска температура под вакуум. Получава се 100% нар екстракт. Не съдържа никакви добавки, захар или консерванти, освен наров сок. Поради производствения процес, при който сокът се нагрява до максимум 65 градуса под вакуум, вкусът, ароматът и хранителните стойности са запазени. HMF стойността е много ниска.
Съставки: 100% Нар Сок (Не съдържа захар)
HMF Стойност: 23.7mg/kg (Гранична стойност < 50)
Нетно: 250 мл...
... с качествени и хигиенични продуктови разновидности, увеличава клиентския си потенциал и удовлетвореност. Успехът на компанията е постигнат чрез незабавна оценка на исканията и предложенията от потребителите от професионалния й екип и с корпоративната структура, от която не прави компромиси. В много близко бъдеще компанията ще обогати продуктовата си гама с различни видове бульони, органичен наренсок и др., като планира да реализира преместването си през 2016 година.