...Шпицморелите се почистват и сушат внимателно веднага след прибиране на реколтата. По този начин гъбите запазват уникалния си аромат и восъчна структура. След това сушените шпицморели се сортират и опаковат на ръка.
Шпицморелът е една от най-известните и търсени от гурмета горски гъби. Неговата нежна баланс между меко-пикантен аромат и месеста текстура създава фина деликатес, която е особено...
... функциониране на занаятчийска консервна фабрика: безупречни суровини, търсене и прилагане на наследените ни традиционни рецепти.
Той построи консервна фабрика в Ферма Борднев и нае една от известните готвачки от Лораг, г-жа Сикар, която, въпреки сладкия си глас и бабинската си усмивка, управляваше кухнята си с желязна ръка.
Това позволи, с помощта на шеф Гил Гужон (трипътен звезден шеф на Мишлен), да разработим нашите финални рецепти, които са подходящи за консерви и за небцето на най-изтънчените гурмани.