Италия, Parma
...Колкото по-популярен е един салам, толкова повече вярваме, че заслужава грижи и внимание. За нас това означава преди всичко месо само от свинско и само от качествени продукти. Използваме 70% постно месо, смляно на фино, и 30% мазнина, нарязана на кубчета, с подправки, сол и черен пипер. Не използваме по-малко ценни части, не използваме свински черва, без полифосфати. За по-добър резултат, пълним, както изисква традицията, в големи парчета от 25 кг, връзваме на ръка, готвим дълго (поне 20 часа) в фурни с сух въздух. При рязане нашата мортадела е ароматна, копринена, с чист вкус.
Италия, Zola Predosa
Основен италиански производител на сертифицирана IGP мортадела. Изключително производство с сертифицирано качество на истинската мортадела, приготвена по рецептата на традиционната болонезе - Сертификации VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS. Мортадела без глутен. Брандове: 1963 Мортадела Артиджанале, D.O.P. Рустика, Оро, Триколоре, Ла Блу ди Фелсинео, Амабиле. Износ в целия свят.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play